• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kaszák

A kézi kasza továbbra is népszerű, még akkor is, amikor a mechanikus szerszámok egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert manapság. Sok helyzetben nélkülözhetetlen. Egy rendszeresen karbantartott kasza évekig szolgálja tulajdonosát.

Összegyűjtöttünk különböző hosszúságú prémium minőségű termékeket a Kaszák részlegünkön. Egy kézi kasza egyszerű megoldást kínál, amely ideális a rendbetételhez és a szükséges gondozási intézkedések végrehajtásához. Nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a gyümölcstermesztésben, az erdőgazdálkodásban és a házikertekben is nélkülözhetetlennek bizonyul. Semmi sem veheti fel a versenyt a kasza teljesítményével a töltéseken, árkokban és víztározóknál.

A kézzel működtetett kaszák mindenhol sikeresen használhatók, ahol a zajos égési motorral hajtott szerszámok nem alkalmazhatók, és ahol nincs lehetőség az elektromos sövényvágók áramforráshoz csatlakoztatására. Egy kézi kasza környezetbarát oldalát nem szabad alábecsülni. Nem bocsát ki kipufogógázokat, lehetővé teszi a kis állatok menekülését, és így tökéletesen megfelel azoknak, akik különösen törődnek a természettel és a helyi ökoszisztémákkal. Ezek a kaszák nem őrlik szét a füvet, így megakadályozzák a gyomok terjedését. A hagyományos kaszával kaszált fű sem őrölt, sem darált, így kiváló alapanyagot biztosít az állateledelhez. Van egy érvényes pénzügyi érv is. A kézi kaszák nemcsak olcsóbbak vásárolni, de a szervizelésük és karbantartásuk sem igényel jelentős kiadásokat az égési motorral hajtott alternatívákkal szemben.

Amikor kaszát választ, vegye figyelembe annak hosszát és szélességét, és állítsa be a magasságához. Kisebb pengéket ajánlunk kevésbé tapasztalt felhasználóknak. A kasza készítéséhez használt anyag is létfontosságú – ne feledje, hogy a kovácsolt pengék messze a legjobb választás. Képesek kezelni a sűrű bozótot és még a bokrokat is, ahol az elektromos és égési motorral hajtott szerszámok rég feladták volna. A kasza karbantartása a kalapáláson – a felület kiegyenlítésén – és a köszörűkővel való élezésen alapul. Kerülje a kaszák nedves helyiségekben való tárolását, hogy megakadályozza a korróziót.

Kertészeti áruházunkban kiváló minőségű és tartósságú kézi kaszákat talál megbízható gyártóktól. Ez a tényezők kombinációja biztosítja a megvásárolt szerszámok hosszú élettartamát.

Használja ki ajánlatunkat, és soha nem fogja megbánni. Számos különböző kategóriájú termék várja Önt itt rendkívül versenyképes áron. Adjon le egy rendelést, és a csomag hamarosan az Ön ajtajánál lesz. Szeretettel meghívjuk, hogy böngésszen ajánlatunk között!