• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Kaszák

A kézi kasza továbbra is népszerű, bár manapság a mechanikus szerszámok egyre népszerűbbek. Számos helyzetben nélkülözhetetlen. A rendszeresen karbantartott kasza évekig szolgálja a tulajdonosát.

W összegyűjtöttük a Scythes osztályban különféle hosszúságú prémium minőségű termékeket. A kézi kasza olyan egyszerű megoldást kínál, amely ideális a szükséges ápolási intézkedések megtisztításához és végrehajtásához. Szükségesnek bizonyul nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a gyümölcstermesztésben, az erdőgazdaságban és az otthoni kertekben is. Semmi nem felel meg a kasza teljesítményének a töltéseknél, ároknál és víztartályoknál.
A kézzel működtetett kaszák mindenütt sikeresen felhasználhatók, ahol a zajos, égéssel működő szerszámok nem alkalmazhatók, és ahol nincs lehetőség az elektromos trimmer csatlakoztatására az áramforráshoz. A kézi kasza környezetbarát oldalát nem szabad alábecsülni. Nem bocsát ki kipufogógázt, engedi a kis állatokat elmenekülni, ezért minden ember számára tökéletesen alkalmas, és a természet és különösen a helyi ökoszisztéma iránt érdeklődik. Ezek a kaszák nem őrlik a fűket, így megakadályozzák a gyomok terjedését. A hagyományos kaszával fűzött fű nem csiszolódik és nem cséplődik, így kiváló anyagot nyújt az állati takarmány számára. Van érvényes pénzügyi érv is. A kézi kaszákat nem csak olcsóbb megvásárolni. Karbantartásuk és karbantartásuk nem igényel jelentős költségeket, ellentétben az égéssel működtetett alternatívákkal.

Választásakor vegye figyelembe a kasza hosszát és szélességét, a magasságához igazítva. Kisebb pengék ajánlottak a kevésbé tapasztalt felhasználók számára. Az anyag, amelyből a kaszát készítették, szintén döntő fontosságú - ne feledje, hogy a kovácsolt pengék messze a legjobb választás. Kezelik a sűrű csomót és még a cserjéket is, ahol az elektromos és az égéssel működő szerszámok már régóta átadtak volna. A kaszák megőrzése alapja a kalapálás - a felület este esése - és a helikővel történő élezés. Kerülje a kaszák tárolását nedves helyiségekben a korrózió elkerülése érdekében.

Kerti áruházunkban kiváló minőségű és tartósságú kézi kaszákat talál neves gyártók. A tényezők ilyen kombinációja biztosítja a vásárolt szerszámok hosszú élettartamát.

Használja ki ajánlatunkat, és soha nem fogja megbánni. Különböző kategóriájú termékek széles választéka várja Önt kivételesen versenyképes áron. Végezzen megrendelést, és a csomag nem sokkal az ajtónál lesz. Szeretettel meghívjuk Önt böngészésre kínálatunkban!