Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Сцитхес

Ручна коса остаје популарна иако механички алати данас добијају све већу и више популарности. У многим је ситуацијама незамјењив. Редовно сервисирана косица ће годинама служити свом власнику.

У одељењу Сцитхес прикупљени су производи врхунског квалитета различитих дужина. Ручна коса пружа једноставно решење које је идеално за сређивање и спровођење потребних мера неге. Показало се да је неопходан не само у пољопривреди, већ и у воћарству, шумарству и домаћим баштама. Ништа не може да одговара перформансама коса на насипима, рововима и резервоарима за воду.
Ручне кочнице се могу успешно користити свуда где се бучни алати са погоном на изгарање не могу применити и где не постоји могућност за повезивање електричних тримера на извор напајања. Еколошка страна ручне скете не може се потценити. Не емитује никакве издувне гасове, омогућава бекство од малих животиња и због тога је савршено погодно за све људе који брину о природи и посебно у екосистемима. Ове косме не мељеју траву, на тај начин спречавају ширење корова. Травњача покошена традиционалном косом није ни мљевена, нити млата, стога пружа одличан материјал за сточну храну. Постоји и ваљана финансијска аргументација. Ручне косте нису само јефтиније за куповину. Њихово сервисирање и одржавање не би захтевало знатне трошкове супротно алтернативама сагоревањем.

Узмите у обзир дужину и ширину коше, прилагођавајући је вашој висини, када одаберете једну. Мањи сечиви се препоручују мање искусним корисницима. Материјал од којег је направљена коса такође је пресудан - имајте на уму да су ковани сечиви до сада најбољи избор. Они ће обрађивати густе гомиле, па чак и грмље, где би се електрични алати и сагоревање већ одавно предали. Заштита коса заснива се на чекићу - навечер по површини - и оштрењу каменчићем. Избегавајте складиштење коса у влажним просторијама да бисте их сачували од корозије.

У нашој баштенској продавници ћете пронаћи ручне шеме врхунског квалитета и издржљивости реномираних произвођача. Ова комбинација фактора обезбеђује дуговечност купљених алата.

Искористите нашу понуду и никада нећете пожалити. Овде вас очекује широк избор производа разних категорија по изузетно конкурентним ценама. Наручите и пакет ће за један тренутак бити на вашим вратима. Љубазно вас позивамо да погледате нашу понуду!