• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

viikatteet

Manuaalinen viikat ovat edelleen suosittuja, vaikka mekaaniset työkalut saavat yhä enemmän suosiota nykyään. Se on välttämätön monissa tilanteissa. Säännöllisesti huollettu viikat palvelevat omistajaa vuosia.

W on kerännyt Scythes-osastoon eripituisia korkealaatuisia tuotteita. Käsikatka tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun, joka on ihanteellinen puhdistamaan ja suorittamaan tarvittavat hoitotoimenpiteet. Se osoittautuu välttämättömäksi paitsi maataloudessa myös hedelmä-, metsätalous- ja kotipuutarhoissa. Mikään ei voi verrata vikatin suorituskykyä penkereissä, ojissa ja vesisäiliöissä.
Käsikäyttöisiä viikatteita voidaan käyttää menestyksekkäästi kaikkialla, missä melua polttamalla toimivia työkaluja ei voida käyttää ja joissa ei ole mahdollista kytkeä sähköisiä trimmereita virtalähteeseen. Manuaalisen viikaton ympäristöystävällistä puolta ei voida aliarvioida. Se ei päästä pakokaasuja, pääsee pienistä eläimistä pakoon ja soveltuu siksi täydellisesti kaikille luonnosta ja erityisesti paikallisista ekosysteemeistä huolehtiville ihmisille. Nämä viikat eivät jauhaa ruohoa, estävät siten rikkakasvien leviämisen. Perinteisellä viikalla leikattua ruohoa ei ole jauhettu eikä kuitattu, joten se tarjoaa erinomaista rehuainetta. Siellä on myös pätevä taloudellinen argumentti. Manuaaliset vikatit eivät ole vain halvempia ostaa. Niiden huolto ja kunnossapito eivät vaatisi huomattavia kustannuksia, toisin kuin polttoainekäyttöiset vaihtoehdot.

Ota huomioon viikaton pituus ja leveys säätämällä se pituudesi mukaiseksi. Pienempiä teriä suositellaan vähemmän kokeneille käyttäjille. Materiaali, josta viikat on tehty, on myös tärkeää - muista, että taotut terät ovat ylivoimaisesti paras valinta. He käsittelevät tiheitä kimppuja ja jopa pensaita, joista sähkö- ja polttomoottorit olisivat jo kauan olleet antautuneet. Kasvinsuojelu perustuu vasaraamiseen - pinnan iltapintaan - ja teroitukseen vetokivilla. Vältä vikatien varastointia kosteisiin tiloihin pelastaaksesi niitä korroosiolta.

Löydät tunnetuilta valmistajilta erinomaisen laadun ja kestävyyden käsikäyttöiset kasikat puutarhakaupastamme. Tämä tekijäyhdistelmä varmistaa ostettujen työkalujen pitkäikäisyyden.

Hyödynnä tarjoustasi ja et koskaan tule katumaan sitä. Laaja valikoima eri luokkien tuotteita odottaa sinua täällä poikkeuksellisen kilpailukykyisillä hinnoilla. Tee tilaus ja paketti tulee kotiovellesi hetkessä. Kutsumme sinut selaamaan tarjouksemme!