• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

viikatteet

Käsikäyttöinen viikate pysyy suosittuna, vaikka mekaaniset työkalut kasvattavat suosiotaan nykyään. Se on välttämätön monissa tilanteissa. Säännöllisesti huollettu viikate palvelee omistajaansa vuosia.

Olemme koonneet eri pituisia huippulaatuisia tuotteita Viikatteiden osastolle. Käsikäyttöinen viikate tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun, joka on ihanteellinen siistimiseen ja tarvittavien hoitotoimenpiteiden suorittamiseen. Se osoittautuu välttämättömäksi ei vain maataloudessa, vaan myös hedelmänviljelyssä, metsätaloudessa ja kotipuutarhoissa. Mikään ei vedä vertoja viikatteen suorituskyvylle penkereillä, ojissa ja vesialtaissa.

Käsikäyttöisiä viikatteita voidaan käyttää menestyksekkäästi kaikkialla, missä meluisia polttomoottorityökaluja ei voida käyttää ja missä sähköisten leikkureiden liittäminen virtalähteeseen ei ole mahdollista. Käsikäyttöisen viikatteen ympäristöystävällistä puolta ei voi aliarvioida. Se ei tuota pakokaasuja, antaa pienille eläimille mahdollisuuden paeta ja sopii siksi täydellisesti kaikille, jotka välittävät luonnosta ja erityisesti paikallisista ekosysteemeistä. Nämä viikatteet eivät murskaa ruohoa, joten ne estävät rikkaruohojen leviämisen. Perinteisellä viikatteella niitetty ruoho ei ole jauhettua eikä puitua, mikä tekee siitä erinomaista rehua eläimille. Taloudellinen argumentti on myös pätevä. Käsikäyttöiset viikatteet eivät ole vain halvempia ostaa, mutta niiden huolto ja ylläpito eivät vaadi merkittäviä kustannuksia polttomoottorivaihtoehtoihin verrattuna.

Ota huomioon viikatteen pituus ja leveys valitessasi, ja sovita se omaan pituuteesi. Pienempiä teriä suositellaan vähemmän kokeneille käyttäjille. Viikatteen valmistusmateriaali on myös ratkaisevaa - muista, että taotut terät ovat selvästi paras valinta. Ne pystyvät käsittelemään tiheitä tukkoja ja jopa pensaita, jossa sähköiset ja polttomoottorikäyttöiset työkalut olisivat jo luovuttaneet. Viikatteen huoltoon kuuluu vasarointi - pinnan tasoittaminen - ja teroitus hiekkakivellä. Vältä viikatteiden säilyttämistä kosteissa tiloissa ruostumisen estämiseksi.

Löydät käsikäyttöisiä viikatteita erinomaisella laadulla ja kestävyydellä tunnetuilta valmistajilta puutarhakaupastamme. Tämän tekijöiden yhdistelmän ansiosta ostamasi työkalut kestävät pitkään.

Hyödynnä tarjoustamme, etkä tule katumaan sitä. Laaja valikoima tuotteita eri kategorioissa odottaa sinua täällä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tee tilaus, ja paketti on ovellasi hetkessä. Kutsumme sinut ystävällisesti selaamaan tarjontaamme!