• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Lie

Den manuella ljusen förblir populär, även om de mekaniska verktygen blir mer och mer populära nuförtiden. Det förblir oumbärligt i många situationer. Regelbunden service ljung kommer att tjäna sin ägare i flera år.

W har samlat premiumkvalitetsprodukter i olika längder i Scythes-avdelningen. En handsljå ger en enkel lösning som är idealisk för att rensa och genomföra nödvändiga vårdåtgärder. Det visar sig vara oumbärligt inte bara inom jordbruket, utan också i fruktodling, skogsbruk och trädgårdar. Ingenting kan matcha ljuss prestanda vid vallar, dike och vattenbehållare.
Handdrivna scythes kan användas med framgång överallt, där bullriga förbränningsdrivna verktyg inte kan appliceras och där det inte finns någon möjlighet att ansluta elektriska trimmare till strömkällan. Den miljövänliga sidan av en manuell ljon kan inte underskattas. Den avger inga avgaser, slipper undan små djur och passar därför perfekt för alla människor som tar hand om naturen och de lokala ekosystemen i synnerhet. Dessa scythes slipar inte gräs, och förhindrar därmed ogräs från att sprida sig. Gräs som klipps med en traditionell ljon är varken mark eller tröskas, vilket ger utmärkt material för djurfoder. Det finns också ett giltigt ekonomiskt argument. Manuella scyter är inte bara billigare att köpa. Deras service och underhåll skulle inte kräva betydande kostnader i motsats till de förbränningsdrivna alternativen.

Beakta längden och bredden på ljusen och justera den till din höjd när du väljer en. Mindre blad rekommenderas till mindre erfarna användare. Det material som en ljäs har gjorts av är också avgörande - kom ihåg att smidda blad är det bästa valet överlägset. De kommer att hantera täta tufter och till och med buskar, där elektriska och förbränningsdrivna verktyg länge skulle ha överlämnats. Scythe bevarande bygger på att hamra - kväll ytan - och skärpa med en whetstone. Undvik att förvara ljusen i fuktiga rum för att rädda det från korrosion.

Du hittar manuella scythes av utmärkt kvalitet och hållbarhet från kända tillverkare i vår trädgårdsbutik. Denna kombination av faktorer garanterar livslängden för köpta verktyg.

Dra fördel av vårt erbjudande så kommer du aldrig ångra det. Här finns ett brett urval av produkter i olika kategorier till exceptionellt konkurrenskraftiga priser. Gör en beställning så kommer paketet att stå vid din dörr på nolltid. Vi inbjuder dig att bläddra igenom vårt erbjudande!

Smidd slipad ljå - 60 cm blad - -10%
267.03 kr 296.71 kr
Kampanjen slutar
Smidd slipad ljå - 70 cm blad - -10%
302.37 kr 335.97 kr
Kampanjen slutar
Smidd slipad ljå - 50 cm blad - -10%
322.92 kr 358.79 kr
Kampanjen slutar
Smidd slipad ljå - 80 cm blad - -10%
326.53 kr 362.82 kr
Kampanjen slutar