• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Lie

Den manuella lien förblir populär, även när mekaniska verktyg blir allt mer populära nuförtiden. Den är oumbärlig i många situationer. En regelbundet servad lie kommer att tjäna sin ägare i många år.

Vi har samlat produkter av premiumkvalitet i olika längder i avdelningen för Lie. En handlie erbjuder en enkel lösning som är idealisk för att städa upp och utföra nödvändiga vårdåtgärder. Den visar sig vara oumbärlig inte bara inom jordbruket, utan också inom fruktodling, skogsbruk och hemträdgårdar. Ingenting kan matcha en lies prestanda på vallar, diken och vattenreservoarer.

Handmanövrerade liar kan framgångsrikt användas överallt där bullriga förbränningsdrivna verktyg inte kan tillämpas och där det inte finns möjlighet att ansluta elektriska trimmers till en strömkälla. Den miljövänliga aspekten av en manuell lie kan inte underskattas. Den avger inga avgaser, låter små djur fly och passar därför perfekt för alla som bryr sig om naturen och lokala ekosystem i synnerhet. Dessa liar maler inte gräs, vilket förhindrar att ogräs sprids. Gräs klippt med en traditionell lie är varken malet eller tröskat, vilket ger utmärkt material för djurfoder. Det finns också ett giltigt finansiellt argument. Manuella liar är inte bara billigare att köpa, men deras service och underhåll kräver inte betydande utgifter, till skillnad från förbränningsdrivna alternativ.

Ta hänsyn till liens längd och bredd, och justera den efter din höjd när du väljer en. Mindre blad rekommenderas för mindre erfarna användare. Materialet som lien är gjord av är också avgörande - kom ihåg att smidda blad är det överlägset bästa valet. De kan hantera täta tuvor och till och med buskar, där elektriska och förbränningsdrivna verktyg skulle ha gett upp för länge sedan. Lievård innebär hamrande - utjämning av ytan - och slipning med en brynsten. Undvik att förvara liar i fuktiga rum för att förhindra korrosion.

Du hittar manuella liar av utmärkt kvalitet och hållbarhet från välrenommerade tillverkare i vår trädgårdsbutik. Denna kombination av faktorer säkerställer köpta verktygs livslängd.

Ta tillvara på vårt erbjudande, och du kommer aldrig att ångra det. Ett brett urval av produkter i olika kategorier väntar dig här till exceptionellt konkurrenskraftiga priser. Gör en beställning, och paketet kommer att vara vid din dörr på nolltid. Vi inbjuder dig vänligen att bläddra igenom vårt erbjudande!