ljåer

Den manuelle ljéen er fortsatt populær, selv om de mekaniske verktøyene får mer og mer popularitet i dag. Det forblir uunnværlig i mange situasjoner. Regelmessig betjent ljå vil tjene eieren i flere år.

W har samlet kvalitetsprodukter i forskjellige lengder i Scythes-avdelingen. En håndsjæl gir en enkel løsning som er ideell for å rydde opp og utføre nødvendige omsorgstiltak. Det viser seg å være uunnværlig ikke bare i jordbruket, men også i fruktdyrking, skogbruk og hager i hjemmet. Ingenting kan matche ljåens ytelse ved voll, grøfter og vannmagasiner.
Håndstyrte ljomer kan med hell brukes overalt, der støyende forbrenningsdrevne verktøy ikke kan brukes og hvor det ikke er noen mulighet for å koble elektriske trimmere til strømkilden. Den miljøvennlige siden av en manuell ljå kan ikke undervurderes. Den slipper ikke ut avgasser, lar rømme små dyr og er derfor perfekt egnet for alle mennesker som bryr seg om naturen og lokale økosystemer spesielt. Disse skytene sliper ikke gress, og forhindrer dermed ugras fra å spre seg. Gress som er klippet med en tradisjonell ljse er verken mark eller treskes, og gir derfor utmerket materiale for dyrefôr. Det er et gyldig økonomisk argument også. Manuelle scythes er ikke bare billigere å kjøpe. Deres service og vedlikehold ville ikke kreve betydelige utgifter i motsetning til forbrenningsdrevne alternativer.

Ta hensyn til lengden og bredden på ljusen, juster den til høyden din når du velger en. Mindre kniver anbefales til mindre erfarne brukere. Materialet en ljé er laget av er også avgjørende - husk at smidde kniver er det beste valget langt. De vil håndtere tette tupper og til og med busker, der elektriske og forbrenningsdrevne verktøy lenge ville ha overgitt seg. Scythe-bevaring er basert på hamring - kvelden på overflaten - og skjerping med en hvetstein. Unngå å lagre scythes i fuktige rom for å redde den mot korrosjon.

Du finner manuelle scythes av ypperlig kvalitet og holdbarhet fra anerkjente produsenter i hagebutikken vår. Denne kombinasjonen av faktorer sikrer levetiden til kjøpte verktøy.

Dra nytte av tilbudet vårt, og du vil aldri angre. Her venter et bredt utvalg av produkter fra forskjellige kategorier til eksepsjonell konkurransedyktige priser. Gjør en bestilling, og pakken vil være på døren på kort tid. Vi inviterer deg til å bla gjennom tilbudet vårt!