• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Коси

Ръчната коса остава популярна, въпреки че в днешно време механичните инструменти придобиват все по-голяма популярност. Той остава незаменим в много ситуации. Редовно обслужваната коса ще служи на собственика си години наред.

W събраха продукти от първокачествено качество с различна дължина в отдела на Scythes. Ръчната коса осигурява просто решение, което е идеално за подреждане и изпълнение на необходимите мерки за грижа. Той се оказва незаменим не само в селското стопанство, но и в овощарството, горското стопанство и домашните градини. Нищо не може да съвпадне с представянето на косите на насипи, окопи и водохранилища.
Ръчно управлявани коси могат успешно да се използват навсякъде, където не могат да се прилагат шумни инструменти, работещи с горене и когато няма възможност за свързване на електрически тримери към източника на енергия. Екологичната страна на ръчната коса не може да се подценява. Той не отделя изгорели газове, позволява да избягва малки животни и затова е напълно подходящ за всички хора, които се грижат за природата и по-специално за местните екосистеми. Тези коси не смилат тревите, следователно предотвратяват разпространението на плевели. Тревата, косена с традиционна коса, не се смила, нито се обелва, следователно осигурява отличен материал за храна за животни. Съществува и валиден финансов спор. Ръчните коси са не само по-евтини за купуване. Тяхното обслужване и поддръжка не би изисквало значителни разходи, противно на алтернативите, работещи с изгаряне.

Вземете предвид дължината и ширината на косата, като я коригирате според височината си, когато избирате такава. По-малките остриета се препоръчват на по-малко опитни потребители. Материалът, от който е направена коса, също е от решаващо значение - не забравяйте, че кованите остриета са най-добрият избор досега. Те ще се справят с гъсти туфи и дори храсти, където електрическите инструменти и захранването с гориво отдавна биха се предали. Опазването на косите се основава на забиване - вечерната повърхност - и заточване с камъче. Избягвайте да съхранявате коси във влажни помещения, за да се спасите от корозия.

В нашия магазин за градина ще намерите ръчни коси с отлично качество и издръжливост от известни производители. Тази комбинация от фактори гарантира дълголетието на закупените инструменти.

Възползвайте се от нашето предложение и никога няма да съжалявате. Богат избор от продукти от различни категории ви очаква тук на изключително конкурентни цени. Направете поръчка и пакетът ще бъде пред вратата ви за нула време. Любезно ви каним да разгледате нашето предложение!