• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Коси

Ръчната косачка остава популярна, въпреки че механичните инструменти стават все по-популярни днес. Тя е незаменима в много ситуации. Редовно поддържана косачка ще служи на своя собственик години.

Ние сме събрали продукти с високо качество на различни дължини в отделението "Косачки". Ръчната косачка предлага просто решение, което е идеално за почистване и изпълнение на необходимите грижи. Тя се използва не само в селското стопанство, но и в овощарството, горското стопанство и домашните градини. Нищо не може да се сравни с производителността на косачката на насипи, канавки и водни резервоари.

Ръчните косачки могат да се използват успешно навсякъде, където не може да се приложат шумни машини с вътрешно горене и където няма възможност да се свържат електрически тримери към източник на захранване. Екологичният аспект на ръчната косачка не трябва да се подценява. Тя не изделя изхоблюеми газове, позволява на малките животни да се измъкнат и поради това е идеална за всички, които се грижат за природата и местните екосистеми. Тези косачки не мелат тревите, следователно предотвратяват разпространението на плевели. Тревата, която се коси с традиционна косачка, не се мели и не се разтрива, предоставя отличен материал за фураж за животните. Има и валиден финансов аргумент. Ръчните косачки не са само по-евтини за закупуване, но поддръжката и ремонтът им не изискват съществени разходи, за разлика от алтернативите с вътрешно горене.

Вземете предвид дължината и широчината на косачката, като я регулирате спрямо вашия ръст, когато избирате такава. По-малките остриета се препоръчват за по-малко опитни потребители. Материалът, от който е направена косачката, е също от съществено значение - запомнете, че кованите остриета са най-добрият избор. Те могат да се справят с гъстите камшици и дори храсти, където електрическите и машините с вътрешно горене биха се предали отдавна. Поддръжката на косачката се базира на коване - изравняване на повърхността - и заточване с тетива. Избягвайте съхранението на косачките във влажни помещения, за да предотвратите корозия.

Ще намерите ръчни косачки с отлично качество и издръжливост от известни производители в нашия градински магазин. Тази комбинация от фактори гарантира дълготрайността на закупените инструменти.

Възползвайте се от нашето предложение и никога няма да го съжалявате. Тук ви очаква широк избор от продукти в различни категории на изключително конкурентни цени. Поставете поръчка и пакетът ще бъде на вратата ви за кратко време. С удоволствие ви каним да разгледате нашето предложение!