• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Kose

Ručna kosa ostaje popularna iako mehanički alati danas sve više dobivaju na popularnosti. U mnogim je situacijama nezamjenjiv. Redovito servisirana kosa godinama će služiti svom vlasniku.

U odjelu Scythes kupili smo proizvode vrhunske kvalitete raznih duljina. Ručna kosa pruža jednostavno rješenje koje je idealno za pospremanje i provođenje potrebnih mjera njege. Pokazalo se da je neophodan ne samo u poljoprivredi, već i u voćarstvu, šumarstvu i kućnim vrtovima. Ništa se ne može podudarati s performansama kosa na nasipima, rovovima i akumulacijama.
Ručne kočnice se mogu uspješno koristiti svugdje, gdje se bučni alati sa pogonom na izgaranje ne mogu primijeniti i gdje ne postoji mogućnost spajanja električnih trimera na izvor napajanja. Ručna kosa ekološki prihvatljiva ne može se podcijeniti. Ne emitira nikakve ispušne plinove, omogućuje bijeg od malih životinja i stoga je savršeno pogodan za sve ljude koji brinu o prirodi i posebno u ekosustavima. Ove koze ne mljaju travu, pa sprječavaju širenje korova. Travnjača, pokošena tradicionalnom kosom, nije mljevena, niti se bradi, pa stoga pruža izvrstan materijal za stočnu hranu. Postoje i valjani financijski argumenti. Ručne kaše nisu samo jeftinije kupiti. Njihovo servisiranje i održavanje ne bi zahtijevalo znatne troškove suprotno alternativama s pogonom na izgaranje.

Uzmite u obzir duljinu i širinu kosa, prilagođavajući je vašoj visini, kad odaberete jedan. Manji noževi preporučuju se manje iskusnim korisnicima. Materijal od kojeg je napravljena kosa također je presudan - ne zaboravite da su kovani noži daleko najbolji izbor. Oni će se nositi s gustim gipkama, pa čak i grmljem, gdje bi se električni alati i pogoni na izgaranje odavno predali. Očuvanje kosa temelji se na čekiću - navečer na površini - i oštrenju kamenčićem. Izbjegavajte skladištenje košnica u vlažnim prostorijama da biste ih spasili od korozije.

U našoj vrtnoj trgovini pronaći ćete ručne kite izvrsne kvalitete i izdržljivosti poznatih proizvođača. Ova kombinacija faktora osigurava dugovječnost kupljenih alata.

Iskoristite našu ponudu i nikad nećete požaliti. Veliki izbor proizvoda raznih kategorija očekuje vas ovdje u izuzetno konkurentnim cijenama. Naručite i paket će vam se u najkraćem vremenu naći na vratima. Ljubazno vas pozivamo da pregledate našu ponudu!