• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kose

Ručna kosa ostaje popularna, iako se mehanički alati danas sve više populariziraju. Ona je nezamjenjiva u mnogim situacijama. Redovito održavana kosa služit će svom vlasniku godinama.

Okupili smo proizvode visoke kvalitete različitih duljina u odjelu Kosilica. Ručna kosa pruža jednostavno rješenje koje je idealno za čišćenje i izvođenje potrebnih mjera njege. Pokazuje se nezamjenjivom ne samo u poljoprivredi, već i u voćarstvu, šumarstvu i kućnim vrtovima. Ništa ne može usporediti izvedbu kose na nasipima, rovovima i vodnim rezervoarima.

Ručne kosilice mogu se uspješno koristiti svugdje gdje bučni alati na motorni pogon ne mogu biti primijenjeni i gdje nema mogućnosti povezivanja električnih trimerica na izvor napajanja. Ekološki aspekt ručne kose ne smije biti podcijenjen. Ne emitira ispušne plinove, omogućava malim životinjama da pobjegnu i stoga je savršeno pogodna za sve ljude koji brinu o prirodi i lokalnim ekosustavima. Ove kosilice ne usitnjavaju travu, sprečavajući tako širenje korova. Trava pokošena tradicionalnom kosom nije ni usitnjena ni raskidana, pružajući izvrsno materijal za hranu za životinje. Postoji i valjani financijski argument. Ručne kosilice nisu samo jeftinije za kupnju, već održavanje i servisiranje ne zahtijevaju znatne troškove, za razliku od alternativa na motorni pogon.

Prilikom odabira kose, obratite pažnju na duljinu i širinu, prilagodite je svojoj visini. Manji noževi preporučuju se manje iskusnim korisnicima. Materijal od kojeg je napravljena kosa također je ključan - zapamtite da su kovane oštrice daleko najbolji izbor. Oni će se nositi s gustim čvorovima i čak grmljem, gdje bi električni alati i alati na motorni pogon već davno predali. Održavanje kose temelji se na kovanju - izravnavanju površine - i oštrenju brusnim kamenom. Izbjegavajte pohranjivanje kosilica u vlažnim prostorima kako biste spriječili koroziju.

Pronaći ćete ručne kosilice izvrsne kvalitete i trajnosti od renomiranih proizvođača u našoj vrtnoj trgovini. Ova kombinacija čimbenika osigurava dugotrajnost kupljenih alata.

Iskoristite našu ponudu i nikada je nećete zažaliti. Ovdje vas čeka širok izbor proizvoda u različitim kategorijama po iznimno konkurentnim cijenama. Naručite paket će biti na vašem vratima u vrlo kratkom roku. Srdačno vas pozivamo da istražite našu ponudu!