Sabit

Sabit manual tetap popular, walaupun alat mekanikal semakin popular sekarang. Ia tetap diperlukan dalam banyak keadaan. Sabit yang kerap diservis akan melayani pemiliknya selama bertahun-tahun.

Kami telah mengumpulkan produk berkualiti premium dengan pelbagai saiz di bahagian Scythes. Sabit tangan menyediakan penyelesaian mudah yang sangat sesuai untuk merapikan dan melaksanakan langkah-langkah penjagaan yang diperlukan. Ini terbukti sangat diperlukan bukan hanya dalam pertanian, tetapi juga di kebun buah, kehutanan dan kebun rumah. Tidak ada yang dapat menandingi prestasi sabit di tanggul, parit dan takungan air.
Scythes yang dikendalikan dengan tangan dapat digunakan dengan baik di mana-mana, di mana alat bertenaga pembakaran yang bising tidak dapat digunakan dan di mana tidak ada kemungkinan untuk menyambungkan pemangkas elektrik ke sumber kuasa. Sisi manual dari sabit manual tidak boleh dipandang rendah. Ia tidak mengeluarkan gas ekzos, membiarkan haiwan kecil melarikan diri dan oleh itu sangat sesuai untuk semua orang yang menjaga alam semula jadi dan ekosistem tempatan khususnya. Sabit ini tidak menggiling rumput, oleh itu mencegah rumpai merebak. Rumput yang dipotong dengan sabit tradisional tidak digiling, atau diratakan, oleh itu menyediakan bahan yang sangat baik untuk makanan haiwan. Terdapat hujah kewangan yang sah juga. Scythes manual bukan sahaja lebih murah untuk dibeli. Servis dan penyelenggaraan mereka tidak memerlukan perbelanjaan yang besar bertentangan dengan alternatif yang digerakkan oleh pembakaran.

Pertimbangkan panjang dan lebar sabit, sesuaikan dengan ketinggian anda ketika memilihnya. Bilah yang lebih kecil disyorkan kepada pengguna yang kurang berpengalaman. Bahan yang diperbuat daripada sabit juga sangat penting - ingat bahawa bilah palsu adalah pilihan terbaik sejauh ini. Mereka akan mengendalikan jumbai tebal dan bahkan semak, di mana alat-alat elektrik dan pembakaran akan lama menyerah. Pemeliharaan sabit berdasarkan pemaluan - permukaan malam - dan penajaman dengan batu putih. Elakkan menyimpan sabit di bilik lembap untuk menyelamatkannya dari kakisan.

Anda akan menemui sabit manual dengan kualiti dan ketahanan yang sangat baik dari pengeluar terkenal di kedai kebun kami. Gabungan faktor ini memastikan jangka hayat alat yang dibeli.

Manfaatkan tawaran kami dan anda tidak akan menyesal. Pelbagai pilihan produk dari pelbagai kategori menanti anda di sini dengan harga yang sangat kompetitif. Buat pesanan dan bungkusan akan berada di pintu anda dalam masa yang singkat. Kami menjemput anda untuk melihat-lihat tawaran kami!