• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Zeisen

De handmatige zeis blijft populair, ook al worden de mechanische gereedschappen tegenwoordig steeds populairder. Het blijft in veel situaties onmisbaar. Regelmatig onderhouden zeis zal de eigenaar jarenlang dienen.

W heeft producten van topkwaliteit van verschillende lengtes verzameld op de afdeling Zeisen. Een handzeis biedt een eenvoudige oplossing die ideaal is voor het opruimen en uitvoeren van noodzakelijke zorgmaatregelen. Het blijkt niet alleen onmisbaar in de landbouw, maar ook in de fruitteelt, bosbouw en huistuinen. Niets kan de prestaties van scythe evenaren op dijken, greppels en waterreservoirs.
Handbediende zeisen kunnen overal met succes worden gebruikt, waar lawaaiige, door verbranding aangedreven gereedschappen niet kunnen worden toegepast en waar geen mogelijkheid is om elektrische trimmers op de stroombron aan te sluiten. De milieuvriendelijke kant van een handmatige zeis kan niet worden onderschat. Het stoot geen uitlaatgassen uit, laat kleine dieren ontsnappen en is daarom perfect geschikt voor alle mensen die voor de natuur en lokale ecosystemen zorgen. Deze zeisen vermalen geen grassen en verhinderen zo de verspreiding van onkruid. Gras dat met een traditionele zeis is gemaaid, wordt niet gemalen of gedorst, en biedt daarom uitstekend materiaal voor veevoeder. Er is ook een geldig financieel argument. Handmatige zeisen zijn niet alleen goedkoper in aanschaf. Hun service en onderhoud zouden in tegenstelling tot de door verbranding aangedreven alternatieven geen aanzienlijke kosten vergen.

Houd rekening met de lengte en breedte van de zeis en pas deze aan uw lengte aan wanneer u er een kiest. Kleinere bladen worden aanbevolen voor minder ervaren gebruikers. Het materiaal waarvan een zeis is gemaakt, is ook cruciaal - onthoud dat gesmede bladen verreweg de beste keuze zijn. Ze zullen dichte bosjes en zelfs struiken verwerken, waar elektrisch en door verbranding aangedreven gereedschap zich al lang hadden overgegeven. Scythe-conservering is gebaseerd op hameren - 's avonds het oppervlak - en slijpen met een wetsteen. Bewaar zeisen niet in vochtige ruimtes om corrosie te voorkomen.

U vindt handmatige zeisen van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van gerenommeerde fabrikanten in onze tuinwinkel. Deze combinatie van factoren zorgt voor een lange levensduur van gekochte tools.

Profiteer van ons aanbod en u zult er nooit spijt van krijgen. Hier wacht u een brede selectie van producten uit verschillende categorieën tegen uitzonderlijk scherpe prijzen. Plaats een bestelling en het pakket staat binnen de kortste keren voor je deur. We nodigen u van harte uit om door ons aanbod te bladeren!