• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Zeisen

We hebben producten van topkwaliteit in verschillende lengtes verzameld in de Zeisen afdeling. Een handzeis biedt een eenvoudige oplossing die ideaal is voor het opruimen en uitvoeren van noodzakelijke onderhoudsmaatregelen. Het bewijst onmisbaar te zijn niet alleen in de landbouw, maar ook in de fruitteelt, bosbouw en huis tuinen. Niets kan de prestatie van een zeis op dijken, greppels en waterreservoirs evenaren.

Handbediende zeisen kunnen overal met succes worden gebruikt waar luidruchtige verbrandingsmotor gereedschappen niet kunnen worden toegepast en waar geen mogelijkheid is om elektrische trimmers op een stroombron aan te sluiten. Het milieuvriendelijke aspect van een handzeis mag niet worden onderschat. Het stoot geen uitlaatgassen uit, laat kleine dieren ontsnappen en is daarom perfect geschikt voor iedereen die zich bekommert om de natuur en lokale ecosystemen in het bijzonder. Deze zeisen malen het gras niet, waardoor onkruid zich niet kan verspreiden. Gras gemaaid met een traditionele zeis is noch gemalen noch gedorst, waardoor het uitstekend materiaal voor dierenvoer biedt. Er is ook een geldig financieel argument. Handzeisen zijn niet alleen goedkoper in aanschaf, maar hun service en onderhoud vereisen geen aanzienlijke uitgaven, in tegenstelling tot verbrandingsmotor alternatieven.

Neem de lengte en breedte van de zeis in overweging, afstemmend op uw lengte, bij het kiezen van een. Kleinere bladen worden aanbevolen voor minder ervaren gebruikers. Het materiaal waarvan een zeis is gemaakt, is ook cruciaal – onthoud dat gesmede bladen verreweg de beste keuze zijn. Ze kunnen dichte pollen en zelfs struiken aan, waar elektrische en verbrandingsmotor gereedschappen het lang geleden zouden hebben opgegeven. Zeisconservering omvat hameren – het oppervlak egaliseren – en slijpen met een wetsteen. Vermijd het opslaan van zeisen in vochtige ruimtes om corrosie te voorkomen.

U vindt handzeisen van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van gerenommeerde fabrikanten in onze tuinwinkel. Deze combinatie van factoren zorgt voor de levensduur van de gekochte gereedschappen.

Profiteer van ons aanbod, en u zult er geen spijt van krijgen. Een breed assortiment aan producten in verschillende categorieën wacht op u hier tegen uitzonderlijk concurrerende prijzen. Plaats een bestelling en het pakket zal binnen de kortste keren bij uw deur zijn. Wij nodigen u vriendelijk uit om ons aanbod te bekijken!