• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Koze

Ročna kosa ostaja priljubljena, čeprav mehanske naprave v današnjih dneh postajajo vse bolj priljubljene. Nepogrešljiva je v številnih situacijah. Redno vzdrževana kosa bo svojemu lastniku služila leta.

V oddelku za Kos vam ponujamo izdelke visoke kakovosti različnih dolžin. Ročna kosa nudi preprosto rešitev, ki je idealna za urejanje in izvajanje potrebnih ukrepov nege. Izkaže se za nepogrešljivo ne le v kmetijstvu, ampak tudi pri sadjarstvu, gozdarstvu in domačih vrtovih. Nič ne more primerjati z zmogljivostjo kose na nasipih, jarkih in vodnih rezervoarjih.

Ročne kosilnice lahko uspešno uporabljamo povsod, kjer hrupnih motornih orodij ni mogoče uporabiti in kjer ni možnosti priključitve električnih obrezovalnikov na vir napajanja. Eko vidik ročne kose ni zanemarljiv. Ne izpušča izpušnih plinov, omogoča majhnim živalim, da pobegnejo, zato je popolnoma primerna za vse, ki skrbijo za naravo in lokalne ekosisteme. Te kosilnice ne mlejo trave, zato preprečujejo širjenje plevela. Trava, pokosena s tradicionalno koso, ni niti zdrobljena niti oplodena, zato je odličen material za krmo živali. Obstaja tudi veljavni finančni argument. Ročne kosilnice niso le cenejše za nakup, ampak tudi njihovo vzdrževanje in servisiranje ne zahteva znatnih stroškov v nasprotju s pogonskimi alternativami.

Pri izbiri kose upoštevajte dolžino in širino, prilagodite jo svoji višini. Manjše rezila se priporočajo manj izkušenim uporabnikom. Material, iz katerega je narejena kosa, je prav tako ključen - zapomnite si, da so kovačena rezila daleč najboljša izbira. S temi se lahko spopadejo z gostimi snovalci in celo grmovjem, kjer bi električna in pogonska orodja že zdavnaj obupala. Vzdrževanje kose temelji na kladivkanju - izenačevanju površine - in brušenju z brusnim kamnom. Izogibajte se shranjevanju kos v vlažnih prostorih, da preprečite korozijo.

V naši trgovini za vrt boste našli ročne kosilnice od uglednih proizvajalcev, ki ponujajo odlično kakovost in vzdržljivost. Ta kombinacija dejavnikov zagotavlja dolgotrajnost kupljenih orodij.

Izkoristite našo ponudbo in nikoli je ne boste obžalovali. Tukaj vas čaka široka izbira izdelkov v različnih kategorijah po izjemno konkurenčnih cenah. Oddajte naročilo, in paket bo kmalu pri vaših vratih. Vabimo vas, da raziskujete našo ponudbo!