• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Koze

Ročna kosa ostaja priljubljena, čeprav danes mehansko orodje pridobiva vse večjo priljubljenost. V številnih situacijah je nepogrešljiv. Redno servisirana kosa bo dolga leta služila svojemu lastniku.

V oddelku Scythes smo zbrali izdelke vrhunske kakovosti različnih dolžin. Ročna kosa ponuja preprosto rešitev, ki je idealna za urejanje in izvajanje potrebnih negovalnih ukrepov. Izkazalo se je, da je nepogrešljiv ne le v kmetijstvu, ampak tudi na sadjarstvu, gozdarstvu in domačih vrtovih. Nič se ne ujema z učinkovitostjo koše na nasipih, jarkih in rezervoarjih.
Ročno upravljane koše se lahko uspešno uporabljajo povsod, kjer ni mogoče uporabiti hrupnih orodij, ki delujejo na zgorevanje, in če ni mogoče priključiti električnih obrezovalnikov na vir energije. Okolju prijazne strani ročne koše ni mogoče podcenjevati. Ne oddaja izpušnih plinov, omogoča beg majhnih živali, zato je popolnoma primeren za vse ljudi, ki skrbijo za naravo in zlasti lokalne ekosisteme. Te koše ne meljejo trave, zato preprečujejo širjenje plevela. Trava, pokošena s tradicionalno koso, ni ne mlete ne pokošena, zato zagotavlja odličen material za krmo živali. Obstaja tudi veljaven finančni argument. Ročne kase niso samo cenejše za nakup. Njihovo servisiranje in vzdrževanje ne bi zahtevalo znatnih stroškov v nasprotju z alternativami na zgorevanje.

Pri izbiri upoštevajte dolžino in širino koše in jo prilagodite svoji višini. Manj rezila priporočamo manj izkušenim uporabnikom. Ključnega pomena je tudi material, iz katerega je bila narejena kosa - ne pozabite, da so kovana rezila najboljša izbira. Obvladovali bodo goste gomolje in celo grmičevje, kjer bi se električna orodja in orodja na zgorevanje že dolgo predala. Ohranjanje koše temelji na udarcu - zvečer na površino - in ostranju s kamenčkom. Izogibajte se shranjevanju košč v vlažnih prostorih, da jih rešite pred korozijo.

V naši vrtni trgovini boste našli ročne kocke odlične kakovosti in trajnosti priznanih proizvajalcev. Ta kombinacija dejavnikov zagotavlja dolgo življenjsko dobo kupljenih orodij.

Izkoristite našo ponudbo in nikoli ne boste obžalovali. Tu vas čaka pestra izbira izdelkov različnih kategorij po izjemno konkurenčnih cenah. Naročite in paket bo v nobenem trenutku na vaših vratih. Vljudno vas vabimo, da pobrskate po naši ponudbi!