Pengasah dan Batu Asing

Pengasah dan batu putih akan membolehkan anda menjaga alat berkebun anda dengan betul. Loppers, pemangkas, pisau, gunting, gergaji dan kapak semuanya memerlukan penajaman biasa. Aksesori yang ditunjukkan di bawah akan menghidupkan bilah tumpul dengan cepat. Mari kami tunjukkan kepada anda, bagaimana anda dapat memperbaiki keadaan alat pemotong dan pemisahan anda!

Sekiranya anda ingin memiliki hanya satu produk serba guna, pesanlah pengasah tujuan Umum untuk semua jenis pisau. Ia sangat selesa digunakan, kerana dilengkapi dengan pemegang dengan pelindung jari dan ruang untuk span dengan pelincir anti karat. Kapak XSHARP dan pengasah pisau dari Fiskars masih merupakan produk lain yang akan memberi perkhidmatan kepada anda selama bertahun-tahun. Alat fungsional ini yang dilengkapi batu batu akan membolehkan anda mengasah alat anda dengan cara memotong dan memotong seperti yang baru dibeli. Lihat mereka! Anda juga akan menemui pengasah keluli 20 cm dari Fiskars, pilihan terbaik, tahan lama dan berpatutan untuk pisau dapur, di kedai taman kami. Lihat produk lain yang kami ada untuk anda: pengasah dan batu putih kami akan membantu anda untuk menghilangkan masalah yang mengecewakan dengan pisau, gunting dan pemangkas tumpul sekali dan selama-lamanya.

Pasar Benih Taman dalam talian menawarkan pilihan aksesori berkualiti tinggi dan alat berkebun dari pengeluar domestik dan asing. Belanja dalam talian, jimat masa berkat penghantaran ke rumah dan manfaatkan tawaran dan potongan istimewa yang menarik. Mari berjumpa di Pasar Benih Taman!