• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Fenő- és köszörűkövek

Az élezők és a köszörűgombok lehetővé teszik, hogy gondoskodjon a kerti szerszámokról. A marógépekhez, metszőgépekhez, késekhez, ollókhoz, fűrészekhez és tengelyekhöz rendszeresen élezni kell. Az alább bemutatott kiegészítők gyorsan tompa pengéket hoznak életre. Hadd mutassam meg Önnek, hogyan lehetne javítani a daraboló- és darabolóberendezéseinek állapotát!

Ha csak egy többcélú terméket szeretne birtokolni, rendeljen általános célú hegyezőt mindenféle pengéhez. Rendkívül kényelmes használat, mivel van ellátva egy ujjvédő fogantyúval és egy korróziógátló kenőanyaggal ellátott szivacs mélyedésével. A Fiskars XSHARP fejsze és késhegyezője egy újabb termék, amely évekig megbízhatóan szolgálja Önt. Ez a darálókövekkel felszerelt funkcionális szerszám lehetővé teszi, hogy szerszámát úgy élesítse, hogy vágja és darabolja, mint az újonnan vásárolt. Nézd meg őket! A kerti boltban a Fiskars 20 cm-es esszenciális hegyezőjét is megtalálja, amely a legjobb, tartós és megfizethető lehetőség a konyhai kések számára. Vessen egy pillantást más termékekre, amelyeket raktárunkban Önnek talál: az élezőnk és a kötőelemeink örökre és örökre megszabadulnak a tompa kések, ollók és metszőgépek frusztráló problémáitól.

Az online kerti vetőmagpiac a belföldi és a külföldi gyártók kiváló minőségű kiegészítőinek és kerti szerszámoknak a legszélesebb választékát kínálja. Vásároljon online, takarítson meg időt a házhozszállításnak köszönhetően, és vegye igénybe a vonzó akciókat és kedvezményeket. Találkozzunk a kerti magvető piacon!