• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Élezők és köszörűkövek

Fenőkövek és élezők lehetővé teszik kerti szerszámainak hatékony karbantartását. Ilyen szerszámok, mint az ágvágók, metszőollók, kések, ollók, fűrészek és balták rendszeres élezést igényelnek a legjobb működés érdekében. Az itt bemutatott kiegészítők gyorsan helyreállítják a tompa pengéket csúcskondícióba. Fedezze fel, hogyan javíthatja vágó- és hasítóeszközei teljesítményét!

Egy sokoldalú, mindent egyben megoldáshoz válassza az Általános Célú Élezőt, amely különböző típusú pengékhez megfelelő. Kényelmes használatot biztosít, ujjvédővel ellátott markolattal és egy rozsdagátló kenőanyaggal teli szivaccsal rendelkező nyílással tervezték. A Fiskars XSHARP fejsze- és késélezője egy másik megbízható termék, amely éveken át szolgálja Önt. Ez a gyakorlati eszköz, élezőkövekkel ellátva, garantálja, hogy szerszámai olyan élesen vágnak és aprítanak, mintha újak lennének. Fedezze fel kínálatunkat! Megtalálja nálunk a Fiskars 20 cm Essential Steel Élezőt is, amely ideális, tartós és költséghatékony választás a konyhai késekhez. Nézze meg további ajánlatainkat: élezőink és fenőköveink véglegesen megszüntetik a tompa késekkel, ollókkal és metszőollókkal való bosszankodást.

Az online Garden Seeds Market a legnagyobb választékot kínálja a legmagasabb minőségű kiegészítőkből és kerti szerszámokból, hazai és nemzetközi márkák termékeiből. Vásároljon online velünk, élvezze a házhoz szállítás kényelmét, és használja ki vonzó különleges ajánlatainkat és kedvezményeinket. Várjuk Önt a Garden Seeds Marketen!