Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Оштрице и точкићи

Оштрице и каменчићи ће вам омогућити да се правилно бринете о свом вртларском алату. Лопере, секачи, ножеви, маказе, пиле и сјекире захтијевају редовно оштрење. Додатни прибор представљен у наставку брзо ће оживети тупе сечиве. Дозволите да вам покажемо како можете побољшати стање ваше опреме за сечење и цепање!

Ако желите да поседујете само један вишенаменски производ, наручите оштрица за општу намену за све врсте ножа. Изузетно је удобан за употребу, јер је опремљен дршком са заштитом за прсте и удубљењем за сунђере са антикорозивним мазивом. ФСКАРС КССХАРП оштрица и нож је још један производ који ће вам поуздано служити годинама. Овај функционални алат опремљен камионима за млевење омогућиће вам да наоштрите своје алате на начин на који ће их резати и сецкати као ново купљени. Погледајте их! Такође, у нашој вртној продавници ћете пронаћи 20-метарску челичну оштрицу компаније Фискарс, најбољу, издржљиву и приступачну опцију за кухињске ножеве. Погледајте и друге производе које имамо у продаји за вас: наши оштрице и каменчићи ће вам помоћи да се ријешите фрустрирајућих проблема са тупим ножевима, шкарама и секачима једном заувијек.

Интернетска тржница за сјеменке вртова нуди најшири избор висококвалитетних додатака и алата за врту домаћих и страних произвођача. Купујте путем интернета, уштедите време захваљујући испоруци кући и искористите атрактивне посебне понуде и попусте. Упознајмо се на пијаци семенских вртова!