• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ascuțitoare și Pietre de Tocilă

Pietrele de ascuțit și polizoarele vă permit să întrețineți eficient uneltele de grădinărit. Unelte precum foarfecele pentru crengi, secătoarele, cuțitele, foarfecile, ferăstraiele și topoarele necesită ascuțire regulată pentru a funcționa la cel mai înalt nivel. Accesoriile prezentate aici vor restaura rapid lamele tompite la condiția lor optimă. Descoperiți cum puteți îmbunătăți performanța echipamentului dumneavoastră de tăiere și despicare!

Pentru o soluție versatilă și completă, luați în considerare Polizorul cu Scop General, potrivit pentru diferite tipuri de lame. Este proiectat pentru confortul utilizatorului, având un mâner cu protecție pentru degete și un loc pentru un burete cu lubrifiant anticoroziv. Polizorul de topoare și cuțite XSHARP de la Fiskars este un alt produs de încredere care promite ani de serviciu. Acest instrument practic, echipat cu pietre de ascuțit, asigură că uneltele dumneavoastră vor tăia și despica ca și cum ar fi noi. Explorați gama noastră! Veți găsi de asemenea Polizorul de Oțel Esențial de 20 cm de la Fiskars, o alegere ideală, durabilă și rentabilă pentru cuțitele de bucătărie. Verificați și alte oferte ale noastre: pietrele noastre de ascuțit și polizoarele vor rezolva permanent problema cuțitelor, foarfecelor și secătoarelor tompite.

Piața online Garden Seeds Market oferă cea mai largă selecție de accesorii și unelte de grădinărit de înaltă calitate de la producători interni și internaționali. Cumpărați online cu noi, bucurați-vă de comoditatea livrării la domiciliu și beneficiați de oferte speciale atractive și reduceri. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la Garden Seeds Market!