• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Ascuțitoare și Pietre de Tocilă

Ascuțitoarele și vânturile vă vor permite să aveți grijă corespunzătoare de instrumentele dvs. de grădinărit. Lăcătușele, prunerele, cuțitele, foarfecele, ferăstrăul și topoarele necesită o ascuțire obișnuită. Accesoriile prezentate mai jos vor duce la viață rapid de lame. Să vă arătăm cum puteți îmbunătăți starea uneltelor dvs. de tăiere și despicare!

Dacă doriți să dețineți un singur produs polivalent, comandați ascuțitorul general pentru toate tipurile de lame. Este excepțional de confortabil în utilizare, deoarece este echipat cu un mâner cu o protecție pentru deget și o adâncitură pentru un burete cu lubrifiant anticoroziv. Axa XSHARP și ascuțitorul cuțit de la Fiskars este încă un produs care vă va servi în mod sigur ani de zile. Acest instrument funcțional echipat cu pietre de măcinat vă va permite să vă ascuțiți uneltele în modul în care acestea vor tăia și tăia ca și cele nou cumpărate. Verifică-i! De asemenea, în magazinul nostru de grădină veți găsi ascuțitorul din oțel esențial de 20 cm de la Fiskars, cea mai bună, rezistentă și accesibilă cuțit de bucătărie. Aruncați o privire la alte produse pe care le avem la dispoziție pentru dvs.: ascuțitoarele și pietrișurile noastre vă vor ajuta să scăpați o dată pentru totdeauna de problemele frustrante cu cuțitele, foarfecele și prunerele.

Piața online de semințe de grădină oferă cea mai largă selecție de accesorii și instrumente de grădinărit de înaltă calitate de la producători autohtoni și străini. Cumpărați online, economisiți timp datorită livrării la domiciliu și profitați de oferte și reduceri speciale atractive. Să ne întâlnim la piața de semințe de grădină!