• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Slijpers en wetstenen

Slijpstenen en wetstenen stellen u in staat om uw tuingereedschap effectief te onderhouden. Gereedschappen zoals takkenscharen, snoeischaren, messen, scharen, zagen en bijlen hebben regelmatig slijpen nodig om optimaal te functioneren. De hier getoonde accessoires herstellen snel botte bladen naar topconditie. Ontdek hoe u de prestaties van uw snij- en kloofgereedschap kunt verbeteren!

Voor een veelzijdige, alles-in-één oplossing, overweeg de Algemene Doel Slijper, geschikt voor verschillende soorten messen. Het is ontworpen voor gebruikscomfort, met een handvat met vingerbescherming en een gleuf voor een spons met anti-corrosie smeermiddel. De XSHARP Bijl- en Messenslijper van Fiskars is een ander betrouwbaar product dat jarenlang dienst belooft. Dit praktische gereedschap, voorzien van slijpstenen, zorgt ervoor dat uw gereedschap snijdt en hakt alsof het gloednieuw is. Verken ons assortiment! U vindt ook de 20 cm Essential Steel Slijper van Fiskars, een ideale, duurzame en kosteneffectieve keuze voor keukenmessen. Bekijk onze extra aanbiedingen: onze slijpstenen en wetstenen zullen de irritatie van het omgaan met botte messen, scharen en snoeischaren permanent oplossen.

De online Garden Seeds Market biedt de meest uitgebreide selectie van hoogwaardige accessoires en tuingereedschap van zowel binnenlandse als internationale merken. Winkel online bij ons, geniet van het gemak van thuisbezorging en profiteer van aantrekkelijke speciale aanbiedingen en kortingen. We kijken ernaar uit u te zien bij de Garden Seeds Market!