• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Slijpers en wetstenen

Met puntenslijpers en wetstenen kunt u uw tuingereedschap goed verzorgen. Takkenscharen, snoeischaren, messen, scharen, zagen en bijlen moeten allemaal regelmatig worden geslepen. De onderstaande accessoires brengen stompe messen snel tot leven. Laat ons u zien hoe u de conditie van uw snij- en kloofgereedschap kunt verbeteren!

Als u slechts één multifunctioneel product wilt hebben, bestelt u de universele slijper voor alle soorten messen. Het is buitengewoon comfortabel in gebruik, omdat het is uitgerust met een handvat met vingerbescherming en een uitsparing voor een spons met anticorrosief smeermiddel. De XSHARP bijl- en messenslijper van Fiskars is nog een ander product dat u jarenlang betrouwbaar zal dienen. Met dit functionele gereedschap uitgerust met slijpstenen kunt u uw gereedschappen slijpen zoals ze zullen snijden en hakken zoals de nieuw gekochte. Bekijk ze eens! In onze tuinwinkel vind je ook de Essential stalen puntenslijper van 20 cm van Fiskars, de beste, duurzame en betaalbare optie voor keukenmessen. Bekijk ook andere producten die wij voor u in petto hebben: onze puntenslijpers en wetstenen helpen u voor eens en voor altijd van frustrerende problemen met stompe messen, scharen en snoeischaren af te komen.

De online Garden Seeds Market biedt de meest uitgebreide selectie hoogwaardige accessoires en tuingereedschap van binnen- en buitenlandse fabrikanten. Winkel online, bespaar tijd dankzij levering aan huis en profiteer van aantrekkelijke speciale aanbiedingen en kortingen. Laten we afspreken op de Garden Seeds Market!