Slipere og hvetesteiner

Slipere og bryner gjør det mulig for deg å vedlikeholde hageverktøyene dine effektivt. Verktøy som loppers, beskjæringssakser, kniver, saks, sager og økser trenger regelmessig sliping for å fungere best mulig. Tilbehøret som er vist her vil raskt gjenopprette sløve blader til topp tilstand. Oppdag hvordan du kan forbedre ytelsen til ditt kutte- og kløyveutstyr!

For en allsidig alt-i-ett-løsning, vurder den Generelle Hensiktens Sliper, egnet for ulike typer blader. Den er designet for brukerkomfort, med et håndtak som har fingerbeskyttelse og et spor for en svamp med anti-korrosjons smøremiddel. XSHARP Øks- og Knivsliperen fra Fiskars er et annet pålitelig produkt som lover års tjeneste. Dette praktiske verktøyet, utstyrt med slipsteiner, sikrer at verktøyene dine vil kutte og kløyve som om de var helt nye. Utforsk vårt utvalg! Du finner også den 20 cm Essensielle Stålsliperen fra Fiskars, et ideelt, holdbart og kostnadseffektivt valg for kjøkkenkniver. Sjekk ut våre tilleggsprodukter: våre slipere og brynere vil permanent løse irritasjonen av å håndtere sløve kniver, sakser og beskjæringssakser.

Online Garden Seeds Market tilbyr det mest omfattende utvalget av høykvalitets tilbehør og hageverktøy fra både innenlandske og internasjonale merker. Handle hos oss online, nyt bekvemmeligheten av hjemlevering, og dra nytte av attraktive spesialtilbud og rabatter. Vi ser frem til å se deg på Garden Seeds Market!