Slipere og hvetesteiner

Slipere og hvitsteiner vil tillate deg å ta ordentlig vare på hagearbeidene dine. Loppere, beskjærere, kniver, saks, sager og økser krever regelmessig skjerping. Tilbehøret presentert nedenfor vil raskt gi liv til stumpe kniver. La oss vise deg hvordan du kan forbedre tilstanden til kutte- og klyveutstyret!

Hvis du ønsker å eie bare et flerbruksprodukt, kan du bestille den generelle sliperen til alle slags kniver. Den er usedvanlig behagelig i bruk, ettersom den er utstyrt med et håndtak med en fingerbeskyttelse og en fordypning for en svamp med korrosjonsmiddel. XSHARP øks og knivsliper fra Fiskars er enda et produkt som vil tjene deg pålitelig i flere år. Dette funksjonelle verktøyet utstyrt med slipesteiner gjør at du kan skjerpe verktøyene dine slik de vil klippe og hugge som de nylig kjøpte. Sjekk de ut! Du finner også den 20 cm viktige stålsliperen fra Fiskars, det beste, holdbare og rimelige alternativet for kjøkkenkniver, i hagebutikken vår. Ta en titt på andre produkter som vi har i vente for deg: våre slipere og kalkstein hjelper deg å bli kvitt frustrerende problemer med stumpe kniver, saks og beskjærere en gang for alltid.

Online Garden Seeds Market tilbyr det bredeste utvalget av tilbehør og hagearbeid av høy kvalitet fra innenlandske og utenlandske produsenter. Handle online, spar tid takket være hjemlevering og dra fordel av attraktive spesialtilbud og rabatter. La oss møtes på Garden Seeds Market!