• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Teroittimet ja pyörökivet

Terottimet ja hiontakivet mahdollistavat puutarhatyökalujesi tehokkaan ylläpidon. Työkalut kuten oksasakset, leikkurit, veitset, sakset, sahat ja kirveet vaativat säännöllistä teroittamista toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Täällä esitellyt tarvikkeet palauttavat tylsät terät nopeasti huippukuntoon. Opi, kuinka voit parantaa leikkaus- ja halkaisuvälineidesi suorituskykyä!

Monipuoliseksi kaiken kattavaksi ratkaisuksi harkitse Yleiskäyttöistä Teroitinta, joka sopii erityyppisille terille. Se on suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen, varustettu sormisuojalla ja paikalla sienelle, joka sisältää ruosteenestoaineen. Fiskarsin XSHARP kirves- ja veitsenteroitin on toinen luotettava tuote, joka lupaa vuosien palvelun. Tämä käytännöllinen työkalu, jossa on hiomakivet, varmistaa, että työkalusi leikkaavat ja halkovat kuin uudet. Tutustu valikoimaamme! Löydät myös Fiskarsin 20 cm Essential Steel Teroittimen, ihanteellisen, kestävän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon keittiöveitsille. Tutustu muihin tarjouksiimme: teroittimemme ja hiontakivemme ratkaisevat pysyvästi tylsien veitsien, saksien ja leikkureiden aiheuttaman ärsytyksen.

Online Garden Seeds Market tarjoaa laajimman valikoiman korkealaatuisia tarvikkeita ja puutarhatyökaluja kotimaisilta ja kansainvälisiltä merkeiltä. Shoppaile kanssamme verkossa, nauti kotiinkuljetuksen mukavuudesta ja hyödy houkuttelevista erikoistarjouksista ja alennuksista. Nähdään Garden Seeds Marketissa!