• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Teroittimet ja pyörökivet

Teroittimien ja pyöröhirsien avulla voit huolehtia puutarhatyökaluistasi kunnolla. Lopperit, leikkurit, veitset, leikkurit, sahat ja akselit vaativat säännöllistä teroitusta. Alla esitetyt lisävarusteet antavat tylsät terät nopeasti elämään. Kerro meille, kuinka voit parantaa leikkaus- ja halkaisuvälineiden kuntoa!

Jos haluat omistaa vain yhden monikäyttötuotteen, tilaa yleiskäyttöön tarkoitettu teroitin kaikenlaisille terille. Se on poikkeuksellisen mukava käyttää, koska se on varustettu kahvalla, jossa on sormisuoja, ja syvennyksessä sienelle korroosionestovoiteluaineella. Fiskarsin XSHARP-kirves- ja -teroitin on jälleen yksi tuote, joka palvelee sinua luotettavasti vuosia. Tämä jauhokivellä varustettu toiminnallinen työkalu antaa sinun hioa työkalusi siten, että ne leikkaavat ja pilkkovat kuten äskettäin ostetut. Katso ne! Löydät myös puutarhakaupastamme Fiskarsin 20 cm: n Essential Teräksen teroittimen, joka on paras, kestävä ja edullinen keittiöveitsien vaihtoehto. Tutustu muihin tuotteihimme, joita meillä on varastossa: teroittimemme ja pyörökarvamme auttavat sinua pääsemään eroon turhauttavista ongelmista tylsien veitsien, saksien ja leikkureiden kanssa ikuisesti.

Verkkopuutarhaviljelymarkkinat tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia lisävarusteita ja puutarhatyökaluja kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Osta verkossa, säästä aikaa kotiinkäytön ansiosta ja hyödynnä houkuttelevia erikoistarjouksia ja alennuksia. Tapaamme puutarhaviljelymarkkinoilla!