• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Oštrači i brusevi

Oštrice i kamenčići omogućuju vam da se pravilno brinete o svojim vrtlarskim alatima. Loppers, glodalice, noževi, makaze, pile i sjekire zahtijevaju redovito oštrenje. Dodatak predstavljen u nastavku brzo će oživjeti tupi noževi. Dopustite da vam pokažemo kako možete poboljšati stanje opreme za rezanje i cijepanje!

Ako želite posjedovati samo jedan višenamjenski proizvod, naručite oštrica za opću namjenu za sve vrste noža. Izuzetno je udoban za upotrebu, jer je opremljen ručkom sa zaštitom prsta i udubljenjem za spužvu s antikorozivnim mazivom. XSHARP oštrica sjekira i noža tvrtke Fiskars još je jedan proizvod koji će vam pouzdano služiti godinama. Ovaj funkcionalni alat opremljen kamionima za mrvljenje omogućit će vam da naoštrite svoje alate na način na koji će ih rezati i sjeckati poput novo kupljenih. Provjeri ih! U našoj vrtnoj trgovini također ćete pronaći 20-metarsku čeličnu oštricu marke Fiskars, najbolju, izdržljivu i povoljnu opciju za kuhinjske noževe. Pogledajte i ostale proizvode koje imamo na raspolaganju za vas: naši oštrice i kamenčići pomoći će vam da se riješite frustrirajućih problema s tupim noževima, škarama i sekačima jednom zauvijek.

Internetsko tržište vrtnih sjemenki nudi najširi izbor visokokvalitetnih dodataka i alata za vrt, domaćih i stranih proizvođača. Kupujte putem interneta, uštedite vrijeme zahvaljujući kućnoj dostavi i iskoristite atraktivne posebne ponude i popuste. Upoznajmo se na tržnici vrtnih sjemenki!