• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Острилки и таралежи

Заточителите и камъните ще ви позволят да се грижите правилно за градинските си инструменти. Lopper, резачки, ножове, ножици, триони и брадви изискват редовно заточване. Представените по-долу аксесоари бързо ще оживят тъпите остриета. Нека ви покажем как можете да подобрите състоянието на вашата режеща и разделителна екипировка!

Ако искате да притежавате само един многофункционален продукт, поръчайте острилка за общо предназначение за всички видове остриета. Той е изключително удобен при употреба, тъй като е оборудван с дръжка с предпазител за пръсти и вдлъбнатина за гъба с антикорозионна смазка. XSHARP острилка за нож и брада на Fiskars е още един продукт, който ще ви служи надеждно с години. Този функционален инструмент, оборудван с шлифовъчни камъни, ще ви позволи да изострите инструментите си по начина, по който те ще режат и нарязват като новозакупените. Провери ги! В магазина ни за градина ще намерите и 20-сантиметровата стоманена острилка от Fiskars, най-добрата, трайна и достъпна опция за кухненски ножове. Разгледайте и други продукти, които предлагаме за вас: нашите острилки и камъни ще ви помогнат да се отървете от фрустриращите проблеми с тъпите ножове, ножици и резачки веднъж завинаги.

Онлайн пазарът на градински семена предлага най-богатия избор от висококачествени аксесоари и градински инструменти от местни и чуждестранни производители. Пазарувайте онлайн, спестете време благодарение на доставката до дома и се възползвайте от атрактивни специални оферти и отстъпки. Нека се срещнем на пазара за градински семена!