• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Острилки и таралежи

Точилки и шлайфови камъни ви позволяват ефективно да поддържате вашите градински инструменти. Инструменти като ножици за клони, подрязващи ножици, ножове, ножици, триони и брадви изискват редовно заточване, за да функционират в най-доброто си състояние. Представените тук аксесоари бързо ще възстановят тъпите остриета до оптимално състояние. Открийте как можете да подобрите производителността на вашето оборудване за рязане и цепене!

За универсално решение "всичко в едно", помислете за Общоцелевия точилник, подходящ за различни видове остриета. Той е проектиран за удобство на потребителя, с дръжка, защитаваща пръстите, и отделение за гъба с антикорозионен смазочен материал. XSHARP брадва и нож точилка от Fiskars е още един надежден продукт, който обещава години на употреба. Този практичен инструмент, оборудван с шлайфови камъни, гарантира, че вашите инструменти ще режат и цепят като нови. Разгледайте нашия асортимент! Ще намерите също така 20 см Essential Steel точилка от Fiskars, идеален, издръжлив и изгоден избор за кухненски ножове. Разгледайте нашите допълнителни предложения: нашите точилки и шлайфови камъни завинаги ще решат проблема с тъпите ножове, ножици и резачки.

Онлайн пазарът Garden Seeds Market предлага най-широкия избор от висококачествени аксесоари и градински инструменти от местни и международни производители. Пазарувайте онлайн с нас, насладете се на удобството от доставка до дома и се възползвайте от привлекателни специални оферти и отстъпки. Ще се радваме да ви видим в Garden Seeds Market!