• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vässare och vitstenar

Slipstenar och brynen möjliggör effektivt underhåll av dina trädgårdsverktyg. Verktyg som grensaxar, beskärare, knivar, saxar, sågar och yxor kräver regelbunden slipning för att fungera som bäst. Tillbehören som presenteras här kommer snabbt att återställa trubbiga blad till toppskick. Upptäck hur du kan förbättra prestandan för din skär- och klyvutrustning!

För en mångsidig allt-i-ett-lösning, överväg den Allmänna Slipstenen, lämplig för olika typer av blad. Den är designad för användarkomfort, med ett handtag som har ett fingerskydd och en plats för en svamp med rostskyddande smörjmedel. XSHARP yxa- och knivsliparen från Fiskars är en annan pålitlig produkt som lovar många års tjänst. Detta praktiska verktyg, utrustat med slipstenar, säkerställer att dina verktyg kommer att skära och hugga som om de vore helt nya. Utforska vårt sortiment! Du hittar också den 20 cm Essential Steel Slipstenen från Fiskars, ett idealiskt, hållbart och kostnadseffektivt val för köksknivar. Ta en titt på våra ytterligare erbjudanden: våra slipstenar och brynen kommer permanent att lösa problemet med trubbiga knivar, saxar och beskärare.

Onlinebutiken Garden Seeds Market erbjuder det bredaste urvalet av högkvalitativa tillbehör och trädgårdsverktyg från både inhemska och internationella märken. Handla online med oss, njut av bekvämligheten med hemleverans och dra nytta av attraktiva specialerbjudanden och rabatter. Vi ser fram emot att se dig på Garden Seeds Market!