• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vässare och vitstenar

Vässare och vitstenar gör att du kan ta hand om dina trädgårdsredskap ordentligt. Hoppar, beskärare, knivar, saxar, sågar och axlar kräver regelbunden skärpning. Tillbehören som presenteras nedan kommer snabbt att leva trubbiga blad till liv. Låt oss visa dig hur du kan förbättra tillståndet för din skär- och klyvutrustning!

Om du vill äga bara en flerfunktionsprodukt beställer du vässaren Allmänt för alla slags blad. Det är exceptionellt bekvämt att använda, eftersom det är utrustat med ett handtag med en fingeravskärmning och en urtag för en svamp med korrosionssmörjmedel. XSHARP yxa och knivslipare från Fiskars är ännu en produkt som kommer att tjäna dig pålitligt i flera år. Detta funktionella verktyg utrustat med slipstenar gör att du kan skärpa dina verktyg på samma sätt som de skär och huggar som de nyligen köpta. Kolla på dem! Du hittar också den 20 cm väsentliga stålvässaren från Fiskars, det bästa, hållbara och prisvärda alternativet för köksknivar, i vår trädgårdsbutik. Ta en titt på andra produkter som vi har i lager för dig: våra slipare och kalkstenar hjälper dig att bli av med frustrerande problem med trubbiga knivar, saxar och beskärare en gång för evigt.

Online Garden Frömarknaden erbjuder det bredaste urvalet av tillbehör och trädgårdsredskap av hög kvalitet från inhemska och utländska tillverkare. Handla online, spara tid tack vare hemleverans och dra fördel av attraktiva specialerbjudanden och rabatter. Låt oss träffas på Garden Seeds Market!