• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Ostralniki in Whetstones

Ostralniki in kamniti kamni vam bodo omogočili pravilno skrb za svoje vrtnarsko orodje. Loppers, sekalniki, noži, škarje, žage in sekire potrebujejo redno ostrenje. Spodaj predstavljena dodatna oprema bo hitro oživela s tupimi rezili. Naj vam pokažemo, kako lahko izboljšate stanje rezalnega in cepilnega orodja!

Če želite imeti samo en večnamenski izdelek, naročite škarje za splošno uporabo za vse vrste rezil. Pri uporabi je izjemno udoben, saj je opremljen z ročajem s ščitnikom za prste in vdolbino za gobico s protikorozijskim mazivom. Škarje za sekire in nože XSHARP iz podjetja Fiskars je še en izdelek, ki vam bo zanesljivo služil leta. To funkcionalno orodje, opremljeno z brusnimi ploščicami, vam bo omogočilo, da svoje orodje ostrite tako, da bodo rezali in sekali kot novo kupljena. Oglejte si jih! V naši vrtni trgovini boste našli tudi 20-centimetrsko jekleno ostrino znamke Fiskars, najboljšo, trpežno in cenovno ugodno možnost za kuhinjske nože. Oglejte si še druge izdelke, ki jih imamo na voljo za vas: naši ostralniki in ognjiči vam bodo pomagali, da se znebite zapletenih težav s tupimi noži, škarjami in obrezovalci enkrat za vselej.

Spletna tržnica vrtnih semen ponuja najširši izbor visokokakovostnih pripomočkov in vrtnega orodja domačih in tujih proizvajalcev. Nakupujte po spletu, prihranite čas zahvaljujoč dostavi na dom in izkoristite privlačne posebne ponudbe in popuste. Spoznajmo se na tržnici vrtnih semen!