• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Culegătoare de Fructe

Culesul de fructe și fructe de pădure înseamnă investiția în recoltarea mai rapidă și mai ușoară a fructelor. Această subcategorie cuprinde accesorii de uz general: oferim recoltoare de fructe pe arbori lungi, care vă permit să atingeți mere și pere agățate cu mândrie de cele mai înalte ramuri și culegători de fructe mai mici, pentru fructe mai mici și moi. Toate acestea la prețuri accesibile pentru toată lumea!

Proprietarii de plantații de fructe de pădure știu cel mai bine, cât de mult ar putea fi consumul de timp și de a culege afine, afine, coacăze și coacăze. Această sarcină intensă devine mult mai ușoară cu selectorul Biowin Berry. Această cutie mică a fost echipată cu dinți care cu atenție, dar cu toate acestea culeg fructe mici din tufișurile minuscule, fără a le deteriora. Trebuie să verificați, cât timp veți economisi datorită acestui dispozitiv simplu! Colectoarele ieftine și practice de fructe și fructe de pădure asigură un confort maxim în muncă. Le veți găsi la prețuri atât de competitive doar pe piața noastră de semințe de grădină!

Vă recomandăm amabil să aruncați o privire mai atentă la oferta noastră. Cumpărați online și echipați-vă cu echipament nou de grădină înainte de noul sezon. Alegeți cea mai bună calitate și bucurați-vă de culegerea rapidă și rapidă a fructelor - suntem acolo pentru a vă ajuta!