• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Culegătoare de Fructe

Categoria noastră "Culegători de fructe și culegători de fructe de pădure" înseamnă investiția în recoltarea mai rapidă și mai ușoară a fructelor. Această subcategorie include accesorii versatile: oferim culegători de fructe cu tije lungi, care vă permit să ajungeți la mere și pere pe cele mai înalte ramuri, precum și culegători de fructe de pădure pentru fructe mai mici și delicate. Toate acestea la prețuri accesibile pentru toată lumea!

Proprietarii de plantații de fructe de pădure știu cel mai bine cât de consumatoare în timp și dificilă poate fi culegerea de afine, coacăze și aronii. Această sarcină devine mult mai ușoară cu ajutorul Biowin Berry Picker. Aparatul compact este echipat cu dinți care colectează cu grijă, dar eficient fructele mici de pe tufișuri fără a le deteriora. Descoperiți cât timp puteți economisi cu acest instrument simplu! Culegătorii noștri de fructe și fructe de pădure, ieftini și practici, asigură cea mai înaltă confortabilitate la locul de muncă. Îi veți găsi la prețuri competitive exclusiv pe Piața de Semințe de Grădină!

Vă invităm cu căldură să explorați gama noastră. Cumpărați online și echipați-vă cu unelte de grădină noi înainte de începerea sezonului. Alegeți cea mai înaltă calitate și bucurați-vă de culegerea ușoară și rapidă a fructelor - suntem aici pentru a vă ajuta!