• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gyümölcsszedő eszközök

A gyümölcs- és bogyóválogatók" kategóriánk azt jelenti, hogy gyorsabb és könnyebb gyümölcsös művelést jelent. Ez a szubkategória sokoldalú kiegészítőket tartalmaz: hosszú nyelű gyümölcsválogatókat kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy elérje a legmagasabb ágakon függő almákat és körtéket, valamint praktikus bogyós gyümölcsválogatókat kisebb, puha gyümölcsökhöz. Mindez mindenki számára megfizethető áron!

A bogyóültetvények tulajdonosai tudják, mennyire időigényes és fárasztó lehet a mirtuszok, ribizlik és arónia bogyók szedése. Ez a fárasztó feladat sokkal egyszerűbb a Biowin Berry Pickerrel. Ez a kis doboz fogakkal van felszerelve, amelyek óvatosan, mégis precízen gyűjtik össze a kis gyümölcsöket az apró bokrokról anélkül, hogy megsérülnének. Meg kell néznie, hogy mennyi időt takaríthat meg ezzel az egyszerű eszközzel! Az olcsó és praktikus gyümölcs- és bogyóválogatók a legmagasabb munkakényelmet biztosítják. Ezeket versenyképes áron megtalálja kertmagvaink piacán!

Szeretettel meghívjuk, hogy közelebbről megismerje kínálatunkat. Vásároljon online, és szerelje fel magát új kerti felszereléssel a szezon kezdet előtt. Válassza a legmagasabb minőséget, és élvezze a könnyű, gyors gyümölcsösválogatást - mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek!