• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Gyümölcsszedők

A gyümölcs- és bogyószedők azt jelentik, hogy befektetni kell a gyorsabb és könnyebb gyümölcsszüretekbe. Ez az alkategória magában foglalja az általános rendeltetésű tartozékokat: hosszú szárakon működő gyümölcsszedőket kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy az almát és a körtét büszkén lógják a legmagasabb ágakon, és praktikus bogyószedőket kínálnak a kisebb, lágy gyümölcsökhöz. Mindezt mindenki számára elérhető áron!

A bogyósültetvények tulajdonosai a legjobban tudják, hogy az áfonya, ribizli és a bogyós gyümölcsök szedése időigényes és fáradságos lehet. Ez a fárasztó feladat sokkal könnyebbé válik a Biowin Berry komissiózóval. Ez a kis doboz fogakkal van ellátva, amelyek óvatosan, de pontosan összegyűjtik a kis gyümölcsöket az apró bokrokból, anélkül, hogy megsérülnének. Nézze meg, mennyi időt takarít meg ennek az egyszerű eszköznek köszönhetően! Az olcsó és praktikus gyümölcs- és bogyószórók a lehető legmagasabb kényelmet biztosítják a munka számára. Csak versenyképes áron találja őket versenyképes áron!

Javasoljuk, hogy figyelmesen vizsgálja meg ajánlatunkat. Vásároljon online, és az új szezon előtt felszerelje magát új kerti felszereléssel. Válassza ki a legmagasabb minőséget, és élvezze a gyors, gyors gyümölcsszedést - mi azért vagyunk, hogy segítsünk!