• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Fruitplukkers

Onze categorie "Fruitplukkers" betekent investeren in snellere en gemakkelijkere fruitoogst. Deze subcategorie omvat veelzijdige accessoires: we bieden fruitplukkers met lange stelen aan, zodat u appels en peren op de hoogste takken kunt bereiken, evenals handige bessenplukkers voor kleinere, delicate vruchten. Dit alles tegen betaalbare prijzen voor iedereen!

Eigenaren van bessenplantages weten maar al te goed hoe tijdrovend en uitdagend het kan zijn om blauwe bessen, kruisbessen en aroniabessen te plukken. Deze zware taak wordt veel gemakkelijker met de Biowin Berry Picker. Dit compacte apparaat is uitgerust met tanden die voorzichtig maar effectief kleine vruchten verzamelen van struiken zonder ze te beschadigen. Ontdek hoeveel tijd u kunt besparen met deze eenvoudige tool! Onze betaalbare en praktische fruit- en bessenplukkers zorgen voor het hoogste werkcomfort. U vindt ze tegen concurrerende prijzen alleen op onze Tuinzaadmarkt!

We nodigen u van harte uit om ons assortiment nader te bekijken. Winkel online en rust uzelf uit met nieuwe tuingereedschap voordat het seizoen begint. Kies voor de hoogste kwaliteit en geniet van moeiteloze, snelle fruitpluk - we staan voor u klaar!