• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Fruitplukkers

Met fruit- en bessenplukkers wordt geïnvesteerd in een snellere en eenvoudigere fruitoogst. Deze subcategorie omvat accessoires voor algemeen gebruik: we bieden fruitplukkers op lange schachten waarmee u appels en peren kunt bereiken die trots op de hoogste takken hangen en handige bessenplukkers voor kleiner, zacht fruit. Dit alles voor betaalbare prijzen voor iedereen!

De eigenaren van bessenplantages weten het beste hoe tijdrovend en zwaar het plukken van bosbessen, krenten en appelbessen kan zijn. Deze zware taak wordt veel gemakkelijker met de Biowin Berry-plukker. Deze kleine doos is uitgerust met tanden die voorzichtig en toch nauwkeurig klein fruit uit de kleine struiken verzamelen zonder ze te beschadigen. Je moet kijken hoeveel tijd je gaat besparen dankzij dit eenvoudige apparaat! Goedkope en praktische fruit- en bessenplukkers zorgen voor het hoogst mogelijke werkcomfort. Je vindt ze alleen tegen zulke scherpe prijzen op onze Garden Seeds Market!

We raden u vriendelijk aan om ons aanbod nader te bekijken. Winkel online en rust jezelf uit voor het nieuwe seizoen met nieuwe tuinartikelen. Kies voor de hoogste kwaliteit en geniet van eenvoudig en snel fruit plukken - wij zijn er om u te helpen!