• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Berači za voće

Berač voća i bobičastog voća znači ulaganje u bržu i lakšu berbu voća. Ova potkategorija obuhvaća dodatke opće namjene: nudimo berače voća na dugim osovinama koji vam omogućavaju da do jabuka i krušaka ponosno visite na najvišim granama i praktične beračice bobica za manje, meko voće. Sve to po cijenama dostupnim svima!

Vlasnici zasada bobičastog voća najbolje znaju kako dugotrajan i naporan beri borovnice, ribizle i borovnice. Ovaj naporan zadatak postaje daleko lakšim s beračem Biowin Berry. Ova mala kutija opremljena je zubima koji pažljivo, a opet precizno sakupljaju sitno voće iz sitnih grmlja, a da ih pritom ne oštete. Morate provjeriti koliko ćete vremena uštedjeti zahvaljujući ovom jednostavnom uređaju! Jeftini i praktični berači voća i bobičastog voća osiguravaju najveći mogući radni komfor. Naći ćete ih po takvim konkurentnim cijenama samo na našem tržištu vrtnih sjemenki!

Ljubazno vas ohrabrujemo da detaljnije pogledate našu ponudu. Kupujte putem interneta i opremite se s novom vrtnom opremom prije nove sezone. Odaberite najkvalitetniju i uživajte u laganom, brzom berbi voća - mi smo tu da vam pomognemo!