• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Berači za voće

Naša kategorija "Berići voća i berići bobica" znači ulaganje u brže i jednostavnije berbu voća. Ova podkategorija obuhvaća raznovrsne dodatke: nudimo berce voća s dugim drškama koji vam omogućuju da dosegnete najviše grane jabuka i krušaka, kao i praktične berce bobica za manje, osjetljive plodove. Sve to po pristupačnim cijenama za sve!

Vlasnici plantaža bobica najbolje znaju koliko vremena i truda može oduzeti berba borovnica, ribiza i aronije. Ovaj zahtjevan zadatak postaje puno lakši uz pomoć Biowin Berry Pickera. Ovaj kompaktni uređaj opremljen je nježnim zubima koji pažljivo, ali učinkovito sakupljaju male plodove s grmlja bez oštećenja. Otkrijte koliko vremena možete uštedjeti ovim jednostavnim alatom! Naši pristupačni i praktični berići voća i bobica osiguravaju najveću udobnost pri radu. Pronaći ćete ih po konkurentnim cijenama isključivo na našem tržištu sjemenja za vrt!

Pozivamo vas da istražite našu ponudu. Kupujte online i opremite se novim vrtlarima prije početka sezone. Odaberite najvišu kvalitetu i uživajte u jednostavnoj i brzoj berbi voća - tu smo da vam pomognemo!