• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Fruktplockare

Frukt- och bärplockare betyder investeringar i snabbare och enklare fruktskörd. Denna underkategori omfattar tillbehör av allmänt syfte: vi erbjuder fruktplockare på långa axlar som gör att du kan nå äpplen och päron som stolt hänger på de högsta grenarna och praktiska bärplockare för mindre, mjuk frukt. Allt detta till priser som är överkomliga för alla!

Ägarna av bärplantager vet bäst hur tidskrävande och svår plockning blåbär, vinbär och chokebär kan vara. Denna ansträngande uppgift blir mycket lättare med Biowin Berry-plockaren. Denna lilla låda är utrustad med tänder som noggrant men ändå exakt samlar små frukter från de små buskarna utan att skada dem. Du måste kolla in hur mycket tid du kommer att spara tack vare den här enkla enheten! Billiga och praktiska frukt- och bärplockare säkerställer högsta möjliga arbetskomfort. Du hittar dem till sådana konkurrenskraftiga priser endast på vår Garden Seeds Market!

Vi uppmuntrar dig att titta närmare på vårt erbjudande. Handla online och utrusta dig med nya trädgårdsredskap innan den nya säsongen. Välj högsta kvalitet och njut av enkel, snabb fruktplockning - vi är där för att hjälpa dig!