• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Fruktplockare

Vår kategori "Frukt- och bärplockare" innebär att investera i snabbare och enklare fruktskörd. Denna underkategori inkluderar mångsidiga tillbehör: vi erbjuder fruktplockare med långa skaft, som gör det möjligt för dig att nå äpplen och päron på de högsta grenarna, samt praktiska bärplockare för mindre, mjuka frukter. Allt detta till priser som är överkomliga för alla!

Ägare av bärodlingar vet bäst, hur tidskrävande och påfrestande det kan vara att plocka blåbär, vinbär och aroniabär. Denna krävande uppgift blir mycket enklare med Biowin Berry Picker. Denna lilla låda är utrustad med tänder som försiktigt, men noggrant samlar små frukter från de små buskarna utan att skada dem. Du måste kolla hur mycket tid du kommer att spara med hjälp av denna enkla enhet! Billiga och praktiska frukt- och bärplockare säkerställer högsta möjliga arbetskomfort. Du hittar dem till så konkurrenskraftiga priser på vår trädgårdsfrömarknad!

Vi uppmanar dig varmt att ta en närmare titt på vårt utbud. Handla online och utrusta dig själv med ny trädgårdsutrustning innan den nya säsongen börjar. Välj högsta kvalitet och njut av enkel, snabb fruktplockning - vi är här för att hjälpa dig!