• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hedelmäkeräimet

Tuotekategoria "Hedelmänpoimijat ja marjapoimijat" tarkoittaa sijoittamista nopeampaan ja helpompaan hedelmäsatoon. Tämä alakategoria kattaa monipuoliset tarvikkeet: tarjoamme hedelmänpoimijoita pitkillä varrella, joiden avulla voit tavoittaa korkeimmat omenat ja päärynät roikkuvat oksilla, sekä käteviä marjapoimijoita pienemmille, herkille hedelmille. Kaikki saatavilla kohtuuhintaisesti kaikille!

Marjatilojen omistajat tietävät parhaiten, kuinka aikaa vievää ja haastavaa voi olla mustikoiden, herukoiden ja tyrnien poimiminen. Tämä vaativa tehtävä helpottuu huomattavasti Biowin Berry Pickerin avulla. Tämä kompakti laite on varustettu varovaisilla hampailla, jotka keräävät pienet hedelmät pensaista vahingoittamatta niitä. Tutustu, kuinka paljon aikaa voit säästää tällä yksinkertaisella työkalulla! Edulliset ja käytännölliset hedelmä- ja marjapoimijat takaavat korkeimman mahdollisen työskentelymukavuuden. Löydät ne kilpailukykyiseen hintaan ainoastaan meidän Puutarhansiemenmarkkinassamme!

Kehotamme sinua tutustumaan valikoimaamme lämpimästi. Tee ostoksia verkossa ja varustaudu uudella puutarhakalustolla ennen uuden kauden alkua. Valitse korkein laatu ja nauti vaivattomasta ja nopeasta hedelmien poiminnasta - olemme täällä auttamassa sinua!