• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hedelmäkeräimet

Hedelmien ja marjojen keräilijät tarkoittavat investointeja nopeampaan ja helpompaan hedelmäkeräykseen. Tämä alaluokka kattaa yleiskäyttöön tarkoitetut lisävarusteet: Tarjoamme hedelmäkeräimiä pitkillä akseleilla, joiden avulla pääset omenoihin ja päärynöihin, jotka roikkuu ylpeästi korkeimmilla oksilla, ja käteviä marjanpoimijoita pienemmille, pehmeille hedelmille. Kaikki tämä kaikille kohtuuhintaan!

Marjaistutusten omistajat tietävät parhaiten, kuinka aikaa vievää ja vaivalloista mustikoiden, herukoiden ja kurpitsajen poimimista voisi olla. Tämä rasittava tehtävä tulee entistä helpommaksi Biowin Berry -valitsimella. Tämä pieni laatikko on varustettu hampailla, jotka keräävät pienet hedelmät huolellisesti, mutta tarkkaan pienistä pensaista vahingoittamatta niitä. Sinun on tarkistettava, kuinka paljon aikaa säästät tämän yksinkertaisen laitteen ansiosta! Halvat ja käytännölliset hedelmä- ja marjakeräimet takaavat korkeimman mahdollisen työmukavuuden. Löydät ne niin kilpailukykyiseen hintaan vain puutarhaviljelymarkkinoillamme!

Kannustamme sinua tutustumaan tarkemmin tarjoukseemme. Osta verkossa ja varusta itsesi uusilla puutarhavarusteilla ennen uutta kausia. Valitse korkealaatuisin ja nauti helposta, nopeasta hedelmänkeräyksestä - autamme sinua!