Fruktplukkere

Frukt- og bærplukkere betyr å investere i raskere og enklere høsting av frukt. Denne underkategorien omfatter tilbehør til generell bruk: vi tilbyr fruktplukkere på lange sjakter som lar deg nå epler og pærer som henger stolt på de høyeste grener og hendige bærplukkere for mindre, myk frukt. Alt dette til priser som er overkommelige for alle!

Eierne av bærplantasjer vet best, hvor tidkrevende og vanskelige plukking blåbær, rips og chokebær kan være. Denne anstrengende oppgaven blir mye enklere med Biowin Berry plukker. Denne lille boksen er utstyrt med tenner som forsiktig, men nøyaktig samler liten frukt fra de små buskene uten å skade dem. Du må sjekke ut hvor mye tid du kommer til å spare takket være denne enkle enheten! Billige og praktiske frukt- og bærplukkere sikrer høyest mulig arbeidskomfort. Du finner dem til slike konkurransedyktige priser bare på vårt Garden Seeds Market!

Vi oppfordrer deg til å se nærmere på tilbudet vårt. Handle på nettet og utstyr deg med nytt hageanlegg før den nye sesongen. Velg høyeste kvalitet og nyt enkel, rask fruktplukking - vi er der for å hjelpe deg!