• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Берачи на плодове

Нашата категория "Плодоплъкувачи и берачи на ягоди" означава инвестиция в по-бързо и по-лесно бране на плодове. Тази подкатегория включва разнообразни аксесоари: предлагаме плодоплукачи с дълги дръжки, които ви позволяват да стигнете до най-високите клони на ябълките и крушите, както и удобни берачи на ягоди за по-малки, нежни плодове. Всичко това на цени, достъпни за всеки!

Собствениците на плантации на ягоди най-добре знаят колко време и усилия може да изисква брането на боровинки, касис и черноплодка. Тази тежка задача става много по-лесна с Biowin Berry Picker. Този компактен уред е оборудван с нежни зъбци, които внимателно, но ефективно събират малките плодове от храстите без да ги наранят. Открийте колко време можете да спестите с този прост инструмент! Нашите достъпни и практични плодоплукачи и берачи на ягоди гарантират най-висок комфорт при работа. Ще ги намерите на конкурентни цени само в нашия Градинарски семена пазар!

Заповядайте да изследвате нашата гама. Пазарувайте онлайн и се оборудвайте с нови градинарски инструменти преди началото на сезона. Изберете най-високото качество и се наслаждавайте на лесното и бързото бране на плодове - ние сме тук, за да ви помогнем!