• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Берачи на плодове

Берачите на плодове и плодове означават инвестиране в по-бързо и лесно събиране на плодове. Тази подкатегория обхваща аксесоари с общо предназначение: предлагаме берачи за плодове на дълги шахти, които ви позволяват да достигнете до ябълки и круши, висящи гордо на най-високите клони и удобни берачи за плодове за по-малки, меки плодове. Всичко това на цени, достъпни за всички!

Собствениците на ягодоплодни плантации знаят най-добре как би могло да отнеме много време и усърдно бране на боровинки, френско грозде и боровинки. Тази упорита задача става много по-лесна с берачката на Biowin Berry. Тази малка кутия е оборудвана със зъби, които внимателно, но прецизно събират малки плодове от малките храсти, без да ги повреждат. Трябва да проверите колко време ще спестите благодарение на това просто устройство! Евтините и практични берачки за плодове и ягоди осигуряват най-високия възможен комфорт на работа. Ще ги намерите на такива конкурентни цени само на нашия пазар за градински семена!

Любезно ви насърчаваме да разгледате по-подробно нашето предложение. Пазарувайте онлайн и се оборудвайте с нови градински съоръжения преди новия сезон. Изберете най-високо качество и се насладете на лесно, бързо събиране на плодове - ние сме там, за да ви помогнем!