Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Берба воћа

Берач воћа и бобичастог воћа значи улагање у бржу и лакшу бербу воћа. Ова подкатегорија обухвата додатке опште намене: нудимо бераче воћа на дугим осовинама који вам омогућавају да до јабука и крушака поносно висите на највишим гранама и практичне бераче бобица за мање, меко воће. Све то по повољним ценама за све!

Власници засада бобичастог воћа најбоље знају како дуготрајан и напоран бери боровнице, рибизле и боровнице. Овај напоран задатак постаје знатно лакши са берачем Биовин Берри. Ова мала кутија опремљена је зубима који пажљиво, а опет прецизно сакупљају ситно воће из ситних грмља без оштећења. Морате да проверите колико времена ћете уштедети захваљујући овом једноставном уређају! Јефтини и практични берачи воћа и бобица осигуравају највећи могући комфор рада. Наћи ћете их по таквим конкурентним ценама само на нашем тржишту башта за семенке!

Љубазно вас охрабрујемо да детаљније погледате нашу понуду. Купујте путем интернета и опремите се новом баштинском опремом пре нове сезоне. Изаберите најквалитетнији и уживајте у брзом убирању воћа - ту смо да вам помогнемо!