Pemetik buah

Pemetik buah dan beri bermaksud melabur dalam penuaian buah yang lebih cepat dan mudah. Subkategori ini merangkumi aksesori tujuan umum: kami menawarkan pemetik buah pada batang panjang yang membolehkan anda menjangkau epal dan pir yang digantung dengan bangga di dahan tertinggi dan pemetik beri berguna untuk buah yang lebih kecil dan lembut. Semua ini dengan harga yang berpatutan untuk semua orang!

Pemilik ladang berry tahu dengan lebih baik, bagaimana pengambilan blueberry, currant dan chokeberry boleh memakan masa dan sukar. Tugas berat ini menjadi lebih mudah dengan pemetik Biowin Berry. Kotak kecil ini telah dilengkapi dengan gigi yang berhati-hati, namun tepat mengumpulkan buah-buahan kecil dari semak kecil tanpa merosakkannya. Anda perlu melihat, berapa banyak masa yang akan anda jimatkan berkat peranti mudah ini! Pemetik Buah dan Beri yang murah dan praktikal memastikan keselesaan kerja setinggi mungkin. Anda akan mendapatnya dengan harga yang kompetitif di Pasar Benih Taman kami sahaja!

Kami mengalu-alukan anda untuk melihat dengan lebih dekat tawaran kami. Belanja dalam talian dan lengkapkan diri dengan peralatan kebun baru sebelum musim baru. Pilih kualiti terbaik dan nikmati pengambilan buah yang mudah dan cepat - kami sedia membantu anda!