• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Nabiralci sadja

Nabiralci sadja in jagodičja pomenijo vlaganje v hitrejšo in enostavnejšo nabiranje sadja. Ta podkategorija vključuje pripomočke splošnega pomena: nabiramo sadje na dolgih gredi, ki omogočajo, da pridete do jabolk in hrušk, ki ponosno visijo na najvišjih vejah, in priročne nabiralce jagod za manjše, mehko sadje. Vse to po dostopnih cenah za vse!

Lastniki jagodnih nasadov najbolje vedo, kako dolgotrajen in naporen je nabiranje borovnic, ribeza in okrasnih borovnic. To naporno opravilo postane lažje z nabiralcem Biowin Berry. Ta majhna škatlica je opremljena z zobmi, ki skrbno, a natančno nabirajo majhno sadje iz drobnih grmov, ne da bi jih poškodovali. Preveriti morate, koliko časa boste prihranili zahvaljujoč tej preprosti napravi! Poceni in praktični nabiralci sadja in jagodičevja zagotavljajo najvišje možno delovno udobje. Po tako konkurenčnih cenah jih boste našli samo na našem trgu za vrtna semena!

Vljudno vas spodbujamo, da si podrobneje ogledate našo ponudbo. Nakupujte po spletu in se pred novo sezono opremite z novo vrtno opremo. Izberite najvišjo kakovost in si privoščite enostavno, hitro nabiranje sadja - mi smo tu, da vam pomagamo!