• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Folijski tuneli i staklenici

Folijski tuneli i staklenici pružaju neprocjenjivu pomoć u uzgoju povrća, voća i raznih ukrasnih vrsta. Budući da ove pokrivače pružaju višu temperaturu nego vanjsko okruženje i štite biljke od hladnih vjetrova i jakih kiša, idealni su za njegu sadnica i uzgoj termofilnih biljaka tijekom cijele godine. Jeste li znali da možete kupiti folijske tunele i staklenike svih veličina online? Istražite našu ponudu sada!

Da biste ubrzali klijanje ili zaštitili mlade sadnice od lošeg vremena u rano proljeće, razmislite o 6 ili 12-m širokoj Plavoj UV2 vrtnoj foliji ili Zelenoj UV4 vrtnoj foliji. Mogu se postaviti ravno na rubove ili se razvući preko konstrukcije da bi se stvorio DIY folijski tunel. Alternativno, možete se odlučiti za gotov 2 x 5 m folijski tunel, dostupan u našoj trgovini po povoljnoj cijeni i spreman za odmah isporuku! Za one koji traže pokrivanje za rajčice uzgajane na otvorenom, lagane i funkcionalne 15-m duge i 50 cm široke PE ili PP rajčice pokriće su savršene. Oba dizajna su perforirana, osiguravajući dobru cirkulaciju zraka dok pružaju izvrsnu zaštitu od hladnoće, vjetra, kiše i tuče — elementi koji mogu ugroziti vaše biljke. Ako planirate ulagati u profesionalne folijske tunele i staklenike, funkcionalne i prostrane, imamo raznovrsan izbor u našoj trgovini. Za početnike predlažemo Staklenik s jedne strane s 4 police dimenzija 49 x 69 x 160 cm, koji se savršeno uklapa na terase ili balkone. Staklenik montiran na zidu dimenzija 200 x 100 x 215 cm je zanimljiva alternativa tradicionalnom gredicom. Tražite li nešto veće? Imamo robustne i dugotrajne folijske tunele raznih dimenzija. Pronađite savršen izbor za vaš vrt, bilo da je to 2.0 x 3.75 m ili 3.0 x 2.5 m vrti tunel. Ovi profesionalni pokrivači za biljke idealni su za uzgoj krastavaca, srčastih rajčica, paprike, patlidžana, dinja, rane salate i kupusa. Ako vam treba duži, uži tunel, razmislite o 2.0 x 5.0 m, 2.0 x 6.25 m, 2.0 x 8.25 m ili 4.0 x 12.5 m vrti folijski tuneli. Za redovitiji oblik, 3.0 x 3.75 m, 4.0 x 3.75 m i 4.0 x 5.0 m vrti folijski tuneli s bočnom ventilacijom su dostupni u našoj trgovini. Pregledajte našu kolekciju danas!

Iskoristite vrhunsku uslugu klijenata kada napravite kupovinu. Naručite putem naše online trgovine, uživajte u besplatnoj dostavi i uskoro pokažite svoj vlastiti folijski tunel ili staklenik. Neka vam pomognemo da ostvarite svoje vrtlarske ambicije!