• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Folie pentru Tunele și Sere

Tunelele de folie și serile oferă asistență inestimabilă în cultivarea legumelor, fructelor și a unei varietăți de specii ornamentale. Deoarece aceste acoperișuri oferă o temperatură mai ridicată decât mediul înconjurător și protejează plantele de vânturile reci și ploaia abundentă, sunt ideale pentru hrănirea răsadurilor și cultivarea plantelor termofile pe tot parcursul anului. Știai că poți cumpăra tunele de folie și serile de toate dimensiunile online? Explorează gama noastră acum!

Pentru a accelera germinarea sau pentru a proteja răsadurile tinere de vremea nefavorabilă la începutul primăverii, ia în considerare folia de grădină Albastră UV2 de 6 sau 12 metri lățime sau folia de grădină Verde UV4. Acestea pot fi așezate plat pe granițe sau întinse peste o structură pentru a crea un tunel de folie DIY. Alternativ, poți opta pentru tunelul de folie gata de utilizare de 2 x 5 m, disponibil în magazinul nostru la un preț accesibil și gata de livrare imediată! Pentru cei care caută protecție pentru roșiile cultivate în câmp, acoperișurile de tomate PE sau PP, ușoare și funcționale, cu o lungime de 15 m și o lățime de 50 cm sunt perfecte. Ambele designuri sunt perforate, asigurând o bună circulație a aerului, oferind în același timp o protecție excelentă împotriva frigului, vântului, ploii și grindinei — elemente care pot pune în pericol plantele tale. Dacă dorești să investești în tunele profesionale de folie și serile, atât funcționale, cât și spațioase, avem o selecție diversificată în magazinul nostru. Pentru începători, sugerăm sera cu o singură parte cu 4 rafturi măsurând 49 x 69 x 160 cm, care se potrivește perfect pe terase sau balcoane. Sera montată pe perete, măsurând 200 x 100 x 215 cm, este o alternativă interesantă la o pată caldă tradițională. Cauți ceva mai mare? Avem tunele de folie robuste și durabile în diverse dimensiuni. Găsește potrivirea perfectă pentru grădina ta, fie că este tunelul de grădină 2.0 x 3.75 m sau 3.0 x 2.5 m. Aceste acoperișuri profesionale pentru plante sunt ideale pentru cultivarea castraveților, roșiilor cu inimă de bou, ardeilor, vinetelor, pepenilor galbeni, salatei timpurii și varzei. Dacă ai nevoie de un tunel mai lung și mai îngust, ia în considerare tunelele de grădină de 2.0 x 5.0 m, 2.0 x 6.25 m, 2.0 x 8.25 m sau 4.0 x 12.5 m. Pentru o formă mai regulată, tunelele de grădină 3.0 x 3.75 m, 4.0 x 3.75 m și 4.0 x 5.0 m cu ventilație laterală sunt disponibile în magazinul nostru. Răsfoiește colecția noastră astăzi!

Beneficiază de servicii pentru clienți de top atunci când faci o achiziție. Plasează comanda în magazinul nostru online, bucură-te de livrare gratuită și în curând arată-ți propriul tău tunel sau seră. Să ne sprijini în realizarea ambițiilor tale de grădinărit!