• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Folie pentru Tunele și Sere

Tunelele din folie și seră oferă un ajutor de neprețuit în cultivarea legumelor, a unor plante fructifere și a multor specii ornamentale. Deoarece aceste acoperiri asigură o temperatură mai ridicată decât exteriorul și formează o barieră împotriva vântului rece și a precipitațiilor abundente, acestea sunt perfect potrivite pentru creșterea răsadurilor și cultivarea pe tot parcursul anului a plantelor termofile cele mai tandre. Știți că acum puteți cumpăra tuneluri și sere de toate dimensiunile online? Vezi oferta noastră!

Dacă doriți să grăbiți germinarea sau să protejați răsadurile tinere de vreme rea la începutul primăverii, investiți în folia de grădină Blue UV2 de 6 sau 12 m lățime sau folia de grădină Green UV4. Puteți să-l așezați plat pe margini sau să vă întindeți pe o balustradă, creând astfel un tunel din folie. Desigur, puteți cumpăra tunelul din folie de 2 x 5 m, la un preț accesibil la magazinul nostru - este disponibil pentru livrare imediată! Dacă aveți nevoie de copertă pentru roșiile cultivate pe câmp, o salvare ușoară și funcțională de 15 m lungime și 50 cm lățime sau o capac de tomate PP de aceeași dimensiune va veni în salvare. Ambele modele sunt perforate, astfel încât să nu blocheze circulația aerului și să ofere o protecție excelentă împotriva frigului, vântului, ploii și grindinei - factori care v-ar putea distruge plantele și culturile în cel mai scurt timp. Dacă doriți să investiți în tuneluri și sere profesionale de folie - funcționale și mari - care vă permit să găzduiți numeroase legume? În magazinul nostru veți găsi o selecție largă a acestor coperte. Pentru început, vă recomandăm sera cu o singură față cu 4 rafturi - 49 x 69 x 160 cm, așa cum se potrivește perfect pe terasă sau balcon, sau sera montată pe perete 200 x 100 x 215 cm, ca o alternativă interesantă la focar. Căutați ceva mai mare? Oferim, de asemenea, tuneluri rezistente și durabile din folie, în toate dimensiunile posibile. Aceste produse vă permit să încadrați o seră în grădina sau curtea dvs. într-un mod care vă va ajuta să utilizați în mod optim spațiul disponibil. Vă recomandăm tunelul de 2,0 x 3,75 m sau 3,0 x 2,5 m pentru grădinile mai mici. Aceste acoperiri profesionale de plante vă vor permite să plantați castraveți, roșii cu inima de bou, ardei gras, vinete, cantalupuri, salată timpurie și varză. Dacă sunteți în căutarea unui tunel lung și îngust, comandați 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m sau 4,0 x 12,5 m tunel din folie de grădină. Dacă un model cu o formă mai regulată se potrivește nevoilor dvs., puteți achiziționa un magazin de 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m, 4,0 x 5,0 m tuneluri cu folie de grădină cu ventilație laterală și alte dimensiuni din magazinul nostru. Vă încurajăm să navigați prin oferta noastră!

Efectuați o achiziție cu un serviciu clienți de talie mondială garantată! Plasați o comandă în magazinul nostru online, profitați de livrarea gratuită și prezentați cu mândrie propriul dvs. tunel sau seră. Vă vom ajuta să vă îndepliniți toate planurile și visele de grădinărit!