Фолијски тунели и стакленици

Фолијски тунели и стакленици нуде непроцјењиву помоћ у узгоју поврћа, неких воћарица и многих украсних врста. Пошто ови покрови осигуравају вишу температуру од споља и стварају баријеру од хладног ветра и обилних кишних падавина, савршено су погодни за узгој садница и целогодишње узгој најнежинијих, термофилних биљака. Знате ли да сада можете купити тунеле и стакленике са фолијом свих величина на мрежи? Погледајте нашу понуду!

Ако желите да убрзате клијање или заштитите младе саднице од лошег времена у рано пролеће, уложите у 6 или 12 м широку плаву УВ2 вртну фолију или зелену УВ4 башту. Можете га положити равно на границе или се протезати преко ограде, стварајући на тај начин тунел од фолије. Можете, наравно, да купите готов низак тунел од фолије 2 к 5 м по приступачној цени у нашој продавници - доступан је за тренутну доставу! Ако вам је потребна облога за рајчице на пољима, лагани и функционални ПЕ поклопац од парадајза дугачак 15 и 50 цм или ПП парадајз поклопац исте величине помоћи ће вам. Оба модела су перфорирана, тако да не блокирају циркулацију ваздуха и нуде одличну заштиту од хладноће, ветра, кише и туче - фактора који у било којем тренутку могу уништити ваше биљке и усеве. Да ли желите да уложите у професионалне тунеле и стакленике са фолијом - функционалне и велике - који ће вам омогућити да сместите бројно поврће? Широк избор ових прекривача ћете пронаћи у нашој продавници. За почетак препоручујемо једнострани пластеник са 4 полице - 49 к 69 к 160 цм, јер се савршено уклапа на терасу или балкон, или зидно стакленик 200 к 100 к 215 цм, као занимљиву алтернативу гредица. Тражите нешто веће? Нудимо и чврсте, издржљиве тунеле од фолије у свим могућим величинама. Ови производи вам омогућавају да уклопите пластеник у вашу башту или двориште на начин који ће вам помоћи да оптимално искористите расположиви простор. За мање вртове препоручујемо баштенски тунел димензија 2,0 к 3,75 м или 3,0 к 2,5 м. Ови професионални биљни покрови ће вам омогућити да засадите краставце, волове у рајчици, паприку, патлиџан, кантарион, рану салату и купус. Ако тражите дуги, уски тунел, наручите 2,0 к 5,0 м, 2,0 к 6,25 м, 2,0 к 8,25 м или 4,0 к 12,5 м тунел за вртну фолију. Ако модел правилнијег облика одговара вашим потребама, у нашој трговини можете купити баштенске фолијске тунеле са бочном вентилацијом и друге величине 3,0 к 3,75 м, 4,0 к 3,75 м, 4,0 к 5,0 м. Охрабрујемо вас да прегледате нашу понуду!

Гарантујте куповину уз помоћ светске класе! Пошаљите поруџбину у нашој онлине продавници, искористите бесплатну доставу и поносно представите властити тунел или стаклену фолију. Ми ћемо вам помоћи да испуните све своје баштенске планове и снове!