• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Folietunnels en kassen

Folietunnels en kassen bieden onschatbare hulp bij het kweken van groenten, fruit en verschillende sierplanten. Omdat deze bedekkingen een hogere temperatuur bieden dan de buitenomgeving en planten beschermen tegen koude wind en zware regenval, zijn ze ideaal voor het verzorgen van zaailingen en het kweken van warmteminnende planten gedurende het hele jaar. Wist u dat u folietunnels en kassen van alle maten online kunt kopen? Ontdek nu ons assortiment!

Om kieming te versnellen of jonge zaailingen te beschermen tegen slecht weer in het vroege voorjaar, overweeg de 6 of 12 meter brede Blauwe UV2 tuinfolie of Groene UV4 tuinfolie. Deze kunnen plat op borders worden gelegd of over een constructie worden gespannen om een DIY folietunnel te creëren. Als alternatief kunt u kiezen voor de kant-en-klare 2 x 5 m folietunnel, beschikbaar in onze winkel tegen een betaalbare prijs en klaar voor directe levering! Voor wie bescherming zoekt voor veldgeteelde tomaten zijn de lichte en functionele 15 meter lange en 50 cm brede PE of PP tomatenhoezen perfect. Beide ontwerpen zijn geperforeerd, wat zorgt voor goede luchtcirculatie terwijl ze uitstekende bescherming bieden tegen kou, wind, regen en hagel - factoren die uw planten kunnen bedreigen. Als u wilt investeren in professionele folietunnels en kassen, zowel functioneel als ruim, hebben we een diverse selectie in onze winkel. Voor beginners raden we de enkelzijdige kas met 4 planken aan van 49 x 69 x 160 cm, die perfect past op terrassen of balkons. De aan de muur bevestigde kas van 200 x 100 x 215 cm is een interessant alternatief voor een traditionele broeikas. Op zoek naar iets groters? We hebben robuuste en duurzame folietunnels in verschillende afmetingen. Vind de perfecte pasvorm voor uw tuin, of het nu de 2,0 x 3,75 m of de 3,0 x 2,5 m Tuin tunnel is. Deze professionele plantenbedekkingen zijn ideaal voor het kweken van komkommers, ossenhart tomaten, paprika's, aubergines, meloenen, vroege sla en kool. Als u een langere, smallere tunnel nodig heeft, overweeg dan de 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m, of 4,0 x 12,5 m Tuin folietunnels. Voor een regelmatigere vorm zijn de 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m en 4,0 x 5,0 m Tuin folietunnels met zijventilatie beschikbaar in onze winkel. Bekijk vandaag nog onze collectie!

Profiteer van eersteklas klantenservice wanneer u een aankoop doet. Plaats uw bestelling in onze online winkel, geniet van gratis bezorging en toon binnenkort uw eigen folietunnel of kas. Laat ons u ondersteunen bij het verwezenlijken van uw tuinierambities!