Kerajang terowong dan rumah hijau

Terowong Keramik dan rumah hijau menawarkan bantuan yang tidak ternilai dalam menanam sayur-sayuran, beberapa tanaman buah-buahan dan banyak spesies hiasan. Kerana penutup ini memastikan suhu yang lebih tinggi dari luar dan membentuk halangan dari angin sejuk dan hujan lebat, mereka sangat sesuai untuk tumbuh-tumbuhan yang tumbuh dan bertahun-tahun penanaman tumbuhan termophilic yang paling lembut. Adakah anda tahu bahawa anda kini boleh membeli terowong foil dan rumah hijau dari semua saiz dalam talian? Semak tawaran kami!

Sekiranya anda ingin mempercepatkan percambahan atau melindungi anak benih muda dari cuaca kasar pada awal musim bunga, belanjakan dalam 6 atau 12-m lebar taman UV2 Blue foil atau Hijau UV4 taman foil. Anda boleh meletakkannya di sempadan atau merentangkan pagar, mewujudkan terowong foil dengan cara anda sendiri. Anda sememangnya boleh membeli terowong Keranjang 2 x 5 m yang murah dengan harga yang berpatutan di kedai kami - ia boleh didapati untuk penghantaran segera! Sekiranya anda memerlukan perlindungan untuk tomato yang ditanam di kawasan anda, selimut tomato yang ringan dan berfungsi dengan panjang 15-m dan 50 cm lebar atau penutup tomato PP dengan ukuran yang sama akan datang untuk menyelamatkan anda. Kedua-dua model itu berlubang, jadi tidak menghalang peredaran udara dan menawarkan perlindungan yang sangat baik dari sejuk, angin, hujan dan hujan batu - faktor yang boleh memusnahkan tanaman dan tanaman anda dalam masa yang singkat. Sekiranya anda ingin melabur dalam terowong foil profesional dan rumah hijau - berfungsi dan besar - yang akan membolehkan anda menampung pelbagai sayur-sayuran? Anda akan dapati pelbagai pilihan penutup ini di kedai kami. Sebagai permulaan, kami mengesyorkan rumah hijau Satu-sisi dengan 4 rak - 49 x 69 x 160 cm, kerana ia sesuai dengan teres atau balkoni dengan sempurna, atau rumah hijau Wall-mounted 200 x 100 x 215 cm, sebagai alternatif yang menarik untuk sarang. Mencari sesuatu yang lebih besar? Kami juga menawarkan terowong yang kukuh dan tahan lama dalam semua saiz yang mungkin. Produk-produk ini membolehkan anda menyesuaikan rumah hijau ke taman atau halaman anda dengan cara yang akan membantu anda menggunakan ruang yang optimum. Kami mengesyorkan 2.0 x 3.75 m atau 3.0 x 2.5 m Garden terowongan untuk taman yang lebih kecil. Perlindungan tanaman profesional ini akan membolehkan anda untuk menanam timun, tomato-hati tomat, lada paprika, aubergine, cantaloupes, salad awal dan kubis. Sekiranya anda mencari sebuah terowong panjang, sempit menempah 2.0 x 5.0 m, 2.0 x 6.25 m, 2.0 x 8.25 m, atau 4.0 x 12.5 m Taman terowong foil. Jika model dengan bentuk yang lebih kerap sesuai dengan keperluan anda, anda boleh membeli 3.0 x 3.75 m, 4.0 x 3.75 m, 4.0 x 5.0 m Taman terowong terowongan dengan pengudaraan sampingan dan lain-lain saiz di kedai kami. Kami menggalakkan anda melayari tawaran kami!

Buat pembelian dengan jaminan pelanggan bertaraf dunia! Letakkan pesanan di kedai dalam talian kami, mengambil kesempatan daripada penghantaran percuma dan dengan bangganya menyajikan terowong foil anda sendiri atau rumah hijau. Kami akan membantu anda untuk memenuhi semua rancangan berkebun dan impian anda!