• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kalvotunnelit ja kasvihuoneet

Foliatunnelit ja kasvihuone tarjoavat korvaamatonta apua vihannesten, joidenkin hedelmäkasvien ja monien koristelajien kasvattamisessa. Koska nämä peitteet takaavat korkeamman lämpötilan kuin ulkopuolella ja muodostavat esteen kylmästä tuulesta ja rankkasateista, ne soveltuvat täydellisesti taimien kasvattamiseen ja kaikkein herkimpien, termofiilisten kasvien viljelyyn ympäri vuoden. Tiesitkö, että voit nyt ostaa verkosta kaiken kokoisia folio tunneleita ja kasvihuoneita? Katso tarjouksemme!

Jos haluat nopeuttaa itämistä tai suojata nuoria taimia karkealta säältä varhain keväällä, sijoita 6 tai 12 m leveään Blue UV2 puutarhakalvoon tai Green UV4 puutarhakalvoon. Voit asettaa sen tasaisiksi rajoille tai venyttää kaiteen yli ja luoda sinäkin kalvotunnelin. Voit tietysti ostaa valmiiksi matalan 2 x 5 m: n foliotunnelin kohtuulliseen hintaan myymälästämme - se on saatavana välittömään toimitukseen! Jos tarvitset suojaa peltokasvatetuille tomaateillesi, pelastaa kevyt ja toimiva 15 metrin pituinen ja 50 cm leveä PE-tomaattikansi tai samankokoinen PP-tomaattikansi. Molemmat mallit ovat rei'itettyjä, joten ne eivät estä ilmankiertoa ja tarjoavat erinomaisen suojan kylmältä, tuulelta, sateelta ja rakeelta - tekijöiltä, jotka voivat tuhota kasvejasi ja kasvejasi hetkessä. Pitäisikö sinun investoida ammattikäyttöön tarkoitettuihin folio tunneleihin ja kasvihuoneisiin - toiminnallisiin ja suuriin -, joiden avulla voit majoittaa lukuisia vihanneksia? Löydät myymälästämme laajan valikoiman näitä kansia. Ensinnäkin suosittelemme yksipuolista kasvihuoneta, jossa on 4 hyllyä - 49 x 69 x 160 cm, koska se sopii terassille tai parvekkeelle täydellisesti, tai seinälle asetettavaan kasvihuoneeseen, 200 x 100 x 215 cm, mielenkiintoisena vaihtoehtona pesäpaikka. Etsitkö jotain isompaa? Tarjoamme myös kestäviä, kestäviä foliotunnelia kaikissa kokoissa. Näiden tuotteiden avulla voit sijoittaa kasvihuoneen puutarhaan tai pihalle tavalla, joka auttaa sinua käyttämään käytettävissä olevaa tilaa optimaalisesti. Suosittelemme 2,0 x 3,75 m tai 3,0 x 2,5 m puutarhatunnelia pienemmille puutarhoille. Näiden ammattimaisten kasvien peitteiden avulla voit istuttaa kurkkuja, härkäsydänttomaattia, paprikaa, munakoisoja, kantaloupeja, varhaisalaattia ja kaalia. Jos etsit pitkää, kapeaa tunnelia, tilaa 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m tai 4,0 x 12,5 m puutarhakalvon tunneli. Jos malli, jonka muoto on normaalimpi, sopii tarpeisiisi, voit ostaa myymälästämme 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m, 4,0 x 5,0 m puutarha foliotunnelit, joissa on sivutuuletus ja muut koot. Kehotamme sinua selaamaan tarjoustasi!

Tee ostoksesi maailmanluokan asiakaspalvelulla taatusti! Tee tilauksesi verkkokaupassamme, käytä ilmainen toimitus ja esittele ylpeänä oma foliotunnelisi tai kasvihuoneesi. Autamme sinua toteuttamaan kaikki puutarhanhoitosuunnitelmasi ja unelmasi!