• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kalvotunnelit ja kasvihuoneet

Kalvotunnelit ja kasvihuoneet tarjoavat korvaamatonta apua kasvattaessa vihanneksia, hedelmiä ja erilaisia koristekasveja. Koska nämä peitteet tarjoavat ulkoista ympäristöä korkeamman lämpötilan ja suojaavat kasveja kylmiltä tuulilta ja rankkasateilta, ne ovat ihanteellisia taimien hoitamiseen ja termofiilisten kasvien viljelyyn ympäri vuoden. Tiesitkö, että voit ostaa kalvotunneleita ja kasvihuoneita kaikissa kooissa verkosta? Tutustu valikoimaamme nyt!

Jotta voisit nopeuttaa itämistä tai suojata nuoria taimia kevään alkupuolen epäsuotuisilta sääolosuhteilta, harkitse 6 tai 12 metriä leveää sinistä UV2-puutarhakalvoa tai vihreää UV4-puutarhakalvoa. Nämä voidaan levittää suoraan istutusalueille tai venyttää rakenteen yli luomaan DIY-kalvotunneli. Vaihtoehtoisesti voit valita valmiiksi käytettävissä olevan 2 x 5 m kalvotunnelin, joka on saatavilla kaupassamme edulliseen hintaan ja valmis toimitettavaksi heti! Niille, jotka etsivät suojaa kentällä kasvatetuille tomaateille, 15 metriä pitkät ja 50 cm leveät PE- tai PP-tomaattipeitteet ovat täydellisiä. Molemmat mallit ovat rei'itettyjä, mikä takaa hyvän ilmankierron samalla kun tarjoaa erinomaista suojaa kylmältä, tuulelta, sateelta ja raekuuroilta – tekijöiltä, jotka voivat vaarantaa kasviesi hyvinvoinnin. Jos aiot investoida ammattimaisiin kalvotunneleihin ja kasvihuoneisiin, jotka ovat sekä toimivia että tilavia, meillä on monipuolinen valikoima myymälässämme. Aloittelijoille suosittelemme yksipuolista kasvihuonetta, jossa on 4 hyllyä ja jonka mitat ovat 49 x 69 x 160 cm ja joka sopii tiiviisti terasseihin tai parvekkeisiin. Seinään kiinnitettävä kasvihuone, jonka mitat ovat 200 x 100 x 215 cm, on kiehtova vaihtoehto perinteiselle kylmäkehykselle. Etsitkö jotakin suurempaa? Meillä on vahvoja ja kestäviä kalvotunneleita eri mitoissa. Löydä täydellinen ratkaisu puutarhaasi, olipa se sitten 2,0 x 3,75 m tai 3,0 x 2,5 m puutarhatunneli. Nämä ammattimaiset kasvipeitteet ovat ihanteellisia kurkkujen, sydäntomaattien, paprikoiden, munakoisojen, cantaloupemeloonien, varhaisen salaatien ja kaalien viljelyyn. Jos tarvitset pidemmän, kapeamman tunnelin, harkitse 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m tai 4,0 x 12,5 m kalvotunneleita. Säännöllisemmän muotoisia varten 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m ja 4,0 x 5,0 m kalvotunnelit, joissa on sivuventilaatio, ovat saatavilla myymälässämme. Selaa kokoelmaamme tänään!

Hyödy ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme tehdessäsi ostoksia. Tee tilauksesi verkkokaupassamme, nauti ilmaisesta toimituksesta ja esittele pian oma kalvotunnelisi tai kasvihuoneesi. Autamme sinua toteuttamaan puutarhahaaveesi!