• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Фонелни тунели и оранжерии

Тунелите и фолиевите оранжерии предлагат безценна помощ за отглеждането на зеленчуци, плодове и различни декоративни растения. Тъй като тези покривални материали предлагат по-висока температура от външната среда и предпазват растенията от студените ветрове и силния дъжд, те са идеални за грижа за разсада и отглеждането на топлолюбиви растения през цялата година. Знаехте ли, че можете да купите тунели и фолиеви оранжерии от всякакъв размер онлайн? Разгледайте нашата гама сега!

За да ускорите прорастването или да предпазите младите растения от лошото време през пролетта, обмислете синята градинска фолия UV2 или зелената градинска фолия UV4 с широчина 6 или 12 метра. Те могат да бъдат разположени плоско в границите или надгънати над структура, за да създадете своя собствен тунел. Като алтернатива, можете да изберете готовия за употреба тунел от фолио 2 x 5 м, наличен в нашия магазин на достъпна цена и готов за незабавна доставка! За тези, които търсят покрив за домати, отглеждани на открито, леките и функционалните покриви за домати PE или PP с дължина 15 м и широчина 50 см са идеални. И двете дизайна са перфорирани, осигурявайки добра вентилация, докато предоставят отлична защита от студ, вятър, дъжд и градушка – елементи, които могат да застрашат растенията ви. Ако искате да инвестирате в професионални тунели и фолиеви оранжерии, функционални и просторни, имаме обширна гама в нашия магазин. За начинаещите препоръчваме едностранния оранжерия с 4 рафта с размери 49 x 69 x 160 см, който е идеален за тераси или балкони. Стенният оранжерия с размери 200 x 100 x 215 см е интересна алтернатива на традиционните грядки. Търсите нещо по-голямо? Разполагаме с устойчиви и дълготрайни тунели в различни размери. Намерете перфектния избор за вашата градина, било то тунел 2.0 x 3.75 м или тунел 3.0 x 2.5 м. Тези професионални покривални материали са идеални за отглеждане на краставици, домати, чушки, патладжани, дини, салата и зеле. Ако се нуждаете от по-голям и по-тесен тунел, разгледайте тунелите с размери 2.0 x 5.0 м, 2.0 x 6.25 м, 2.0 x 8.25 м или 4.0 x 12.5 м. За по-регулярна форма, тунелите с размери 3.0 x 3.75 м, 4.0 x 3.75 м, и 4.0 x 5.0 м със странична вентилация са налични в нашия магазин. Разгледайте нашата колекция днес!

Възползвайте се от нашата отлична обслужване на клиенти, когато правите покупка. Поръчайте онлайн и се наслаждавайте на безплатна доставка, и скоро ще можете да се гордеете със своя собствен тунел или оранжерия. Нека ви подкрепим в осъществяването на вашите градинарски амбиции!