• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Fóliaalagutak és üvegházak

Fóliaalagutak és üvegházak értékes segítséget nyújtanak zöldségek, gyümölcsök és különböző dísznövények termesztésében. Mivel ezek a borítások magasabb hőmérsékletet biztosítanak, mint a külső környezet, és védenek a hideg szelek és az erős esőzések ellen, ideálisak palánták nevelésére és melegkedvelő növények termesztésére egész évben. Tudta, hogy fóliaalagutakat és üvegházakat minden méretben online vásárolhat? Fedezze fel most kínálatunkat!

A gyorsabb csírázás érdekében vagy a fiatal palánták korai tavaszi rossz időjárás elleni védelmében vegye fontolóra a 6 vagy 12 méter széles Kék UV2 kerti fóliát vagy a Zöld UV4 kerti fóliát. Ezeket közvetlenül az ágyásokra lehet helyezni vagy egy szerkezeten át lehet húzni, hogy DIY fóliaalagutat hozzon létre. Alternatívaként választhatja a kész, azonnal használatra kész 2 x 5 m-es fóliaalagutat, amely megfizethető áron kapható üzletünkben és azonnal szállítható! Azoknak, akik szabadföldi paradicsomok fedését keresik, az 15 méter hosszú és 50 cm széles PE vagy PP paradicsom borítás tökéletes. Mindkét design perforált, biztosítva a jó levegőáramlást és kiváló védelmet nyújtva a hideg, szél, eső és jégverés ellen – olyan tényezők ellen, amelyek veszélyeztethetik növényeit. Ha profi fóliaalagutakba és üvegházakba kíván befektetni, amelyek mind funkcionálisak, mind tágasak, széles választékkal rendelkezünk üzletünkben. Kezdőknek javasoljuk az egyoldalas, 4 polcos üvegházat, amelynek méretei 49 x 69 x 160 cm, és tökéletesen illeszkedik teraszokra vagy erkélyekre. A falra szerelhető üvegház, melynek mérete 200 x 100 x 215 cm, érdekes alternatíva egy hagyományos melegágyhoz. Nagyobb méretet keres? Tartós és hosszú élettartamú fóliaalagutaink különböző méretekben állnak rendelkezésre. Találja meg a kertjéhez tökéletesen illeszkedő méretet, legyen az a 2,0 x 3,75 m vagy a 3,0 x 2,5 m-es kerti alagút. Ezen professzionális növénytakarók tökéletesek uborkák, marhahús paradicsomok, paprikák, padlizsánok, sárgadinnyék, korai saláták és káposzta termesztésére. Ha hosszabb, keskenyebb alagútra van szüksége, tekintse meg a 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m vagy a 4,0 x 12,5 m-es kerti fóliaalagutakat. Rendszeresebb alakot keres? Az oldalsó szellőzéssel ellátott 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m és 4,0 x 5,0 m-es kerti fóliaalagutak elérhetők üzletünkben. Tekintse meg kollekciónkat ma!

Használja ki kiemelkedő ügyfélszolgálatunkat vásárláskor. Adja le rendelését online boltunkban, élvezze az ingyenes kiszállítást, és hamarosan mutassa be saját fóliaalagutját vagy üvegházát. Támogassuk Önt kerti álmainak megvalósításában!