• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Fóliaalagutak és üvegházak

A fóliaalagutak és az üvegház felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a zöldségek, egyes gyümölcshordozó növények és sok díszfaj termesztésében. Mivel ezek a takarók biztosítják a külső hőmérsékletet, és akadályt képeznek a hideg szél és az esőzések miatt, ezért ideálisak palánták termesztésére és a legszelídebb, termofil növények egész éves termesztésére. Tudja, hogy most már bármilyen méretű fóliaalagút és üvegházat megvásárolhat online? Nézze meg ajánlatunkat!

Ha fel akarja gyorsítani a csírázást vagy megvédi a fiatal palántákat kora tavasszal a durva időjárástól, fektessen be 6 vagy 12 m széles kék UV2 kertfóliába vagy zöld UV4 kertfóliába. Lehet fektetni a határokon, vagy kinyújthatja egy korláton, így egy fólia alagútot hozhat létre. Természetesen megvásárolhatja kedvező áron az alacsony, 2 x 5 m-es fólia alagutat áruházunkban - azonnali kiszállításra rendelkezésre áll! Ha fedezetre van szüksége a szántóföldön termesztett paradicsomhoz, akkor könnyű és funkcionális, 15 méter hosszú és 50 cm széles PE paradicsom borítóval vagy azonos méretű PP paradicsomos borítékkal segít megmentésre. Mindkét modell perforált, így nem akadályozza meg a légáramlást, és kiváló védelmet nyújt a hideg, a szél, az eső és a jégeső ellen - olyan tényezők, amelyek azonnal elpusztíthatják növényeit és növényeit. Szeretne-e befektetni a professzionális fóliaalagutakba és üvegházakba - funkcionális és nagyméretű -, amelyek lehetővé tennék számtalan zöldség elhelyezését? Ezen burkolatok széles választékát megtalálja üzletünkben. A kezdőknek ajánljuk az egyoldalas üvegházat, 4 polccal - 49 x 69 x 160 cm, mivel ez tökéletesen illeszkedik a teraszra vagy az erkélyre, vagy a falra szerelt üvegházat, 200 x 100 x 215 cm, érdekes alternatívaként egy melegágya. Valami nagyobbat keresel? Kínálunk továbbá szilárd, tartós fólia alagutakat, minden méretben. Ezek a termékek lehetővé teszik az üvegházhatást a kertbe vagy az udvarra illesztésbe oly módon, hogy ez segítse a rendelkezésre álló hely optimális felhasználását. Kisebb kertekhez ajánljuk a 2,0 x 3,75 m vagy 3,0 x 2,5 m kerti alagútot. Ezeknek a professzionális növényeknek köszönhetően uborkákat, ökörszívű paradicsomot, paprikát, padlizsánt, sárgadinnyeket, korai salátát és káposztát ültethetnek. Ha hosszú, keskeny alagútban keres, rendelje meg a 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m vagy 4,0 x 12,5 m kerti fólia alagutat. Ha egy szabályosabb alakú modell megfelel az Ön igényeinek, vásárolhat üzletünkben 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m, 4,0 x 5,0 m oldalsó szellőzéssel és más méretű kerti fólia alagutakkal. Javasoljuk, hogy keresse meg kínálatunkat!

Vásároljon garantált világszínvonalú ügyfélszolgálattal! Rendeljen online áruházunkba, vegye igénybe az ingyenes szállítást és büszkén mutathatja be saját fóliaalagútját vagy üvegházát. Segítünk minden kertészeti terv és álom teljesítésében!