• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Tavi de însămânțare și vase de creșă

Ați inclus pe lista de cumpărături tăvi de semănat și vase de creșă? Nu uitați să le adăugați în coș! Tăvile de însămânțare și ghivecele de pepinieră disponibile în magazinul nostru sunt cele mai bune recipiente pentru cultivarea răsadurilor. Puteți să le utilizați în sere mici, pe camerele de încălzire și acasă, deoarece sunt funcționale, durabile, ușoare și ușor de utilizat. Parcurgeți oferta noastră pentru a vă convinge că merită să le aveți acasă!

Tăvile de însămânțare și vase de creșă pot diferi în funcție de numărul, adâncimea și lățimea celulelor. Ce fel de tavă de însămânțare ar trebui să alegeți? Depinde câte răsaduri ai dori să crești. Faceți-vă matematica - tava de semințe, oală pentru creșă, insert cu 54 de camere vă va permite să crești 54 de răsaduri. De asemenea, în magazinul nostru veți găsi tăvi de însămânțare cu 66 sau 104 camere. Dacă vă pregătiți să produceți un număr mai mare de puieți, comandați o tavă de însămânțare cu 160 sau chiar 252 de celule. Acest container vă va oferi o mulțime de spațiu pentru semințe, iar plantele tinere vor fi separate de la început. Acest lucru le oferă suficient spațiu pentru a dezvolta rădăcini și tulpini puternice, contrar scroafei dense dintr-o cutie mare de balcon. Rădăcinile plantelor singure nu se vor încurca și, prin urmare, vor facilita înțeparea și limitarea numărului de plante deteriorate. Tăvilele de semănat și ghivecele pentru creșă oferă o soluție confortabilă, convenabilă și rentabilă, care vă permite să economisiți spațiu și să îl utilizați în cel mai eficient mod. Tăvile de însămânțare și vasele de pepinieră oferite la magazinul nostru din grădină au fost fabricate din plastic rezistent și gros de o calitate premium. Pot fi ușor deplasate, sunt rezistente la apă, lumina soarelui și curățare, ceea ce face ca reutilizabilele. Te vor servi ani de zile.

Cultură răsaduri precum tăvi de însămânțare pro-comandă la un preț rezonabil, cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Semănă semințe și bucură-te de rezultatele sub formă de răsaduri rezistente și sănătoase. Vei reuși cu noi!

-47%
29.41 leu 55.85 leu
Podstawka wysiewna rozsadowa - głęboka -47%
36.30 leu 68.96 leu