• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Тави за разсад и саксии за разсадници

Включихте ли семенни подложки и саксии за разсади във вашата списък за покупки? Не забравяйте да ги добавите в кошницата си! Семенните подложки и саксиите за разсади, които са налични в нашия магазин, са най-вероятно най-добрите контейнери за отглеждане на разсади. Можете да ги използвате в мини-терариуми, на гресници и у дома, тъй като те са функционални, издръжливи, леки и лесни за употреба. Разгледайте нашия избор, за да се убедите, че те са стойностно допълнение към вашата градинарска екипировка!

Семенните подложки и саксиите за разсади могат да варират по брой клетки, дълбочина и ширина. Какъв вид семенна подложка трябва да изберете? Това зависи от това колко разсади бихте искали да отгледате. Направете си математиката - семенната подложка или саксията за разсади с 54 камери ще ви позволи да отглеждате 54 разсади. Ще намерите също семенни подложки с 66 или 104 камери в нашия магазин. Ако планирате да произведете по-голям брой разсади, разгледайте възможността да поръчате семенна подложка с 160 или дори 252 клетки. Този контейнер ще ви осигури достатъчно място за семена, а младите растения ще бъдат разделени от началото. Това им дава достатъчно пространство за развитие на здрави корени и стъбла, в противоположност на гъстата сеитба в голяма балконска кутия. Корените на отделните растения няма да се оплитат, което улеснява пренасянето им и намалява риска от повреди. Семенните подложки и саксиите за разсади предлагат удобно, практично и икономично решение, което ви позволява да спестите място и да го използвате най-ефективно. Семенните подложки и саксиите за разсади, предлагани в нашия градинарски магазин, са изработени от здрава, дебела пластмаса от високо качество. Те могат лесно да се преместват и са устойчиви на вода, слънчева светлина и почистване, което ги прави подходящи за повторна употреба. Те ще ви служат години.

Отглеждайте разсади като професионалист - поръчайте семенни подложки на разумен цена с достъпна домашна доставка. Сеете семена и се наслаждавайте на резултатите във формата на здрави и здрави разсади. Ще успеете с нас!

9.75 лв