• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Fröbrickor och försåddskrukor

Har du inkluderat såbäddar och plantskolekrukor på din inköpslista? Glöm inte att lägga till dem i din varukorg! Såbäddar och plantskolekrukor som finns i vår butik är troligtvis de bästa behållarna för att odla plantor. Du kan använda dem i miniväxthus, på värmelådor och hemma, eftersom de är funktionella, hållbara, lätta och enkla att använda. Bläddra igenom vårt urval för att övertyga dig om att de är ett värdefullt tillskott till din trädgårdsutrustning!

Såbäddar och plantskolekrukor kan variera i antal celler, djup och bredd. Vilken typ av såbädd bör du välja? Det beror på hur många plantor du vill odla. Gör matte - en såbädd eller en plantskolekruka med 54 celler kommer att tillåta dig att odla 54 plantor. Du kommer också att hitta såbäddar med 66 eller 104 celler i vår butik. Om du planerar att producera ett större antal plantor, överväg att beställa en såbädd med 160 eller till och med 252 celler. Den här behållaren kommer att erbjuda gott om plats för frön, och unga plantor kommer att vara separerade från början. Det ger dem tillräckligt med utrymme att utveckla starka rötter och stjälkar, till skillnad från att tät så dem i en stor balkonglåda. Rötterna på enskilda växter kommer inte att trassla ihop sig och gör det därför enklare att omplantera dem och minska risken för skador. Såbäddar och plantskolekrukor erbjuder en bekväm, praktisk och kostnadseffektiv lösning som låter dig spara plats och använda den på ett mest effektivt sätt. Såbäddar och plantskolekrukor som erbjuds i vår trädgårdsbutik har tillverkats av hållbar, tjock plast av hög kvalitet. De kan enkelt flyttas och är motståndskraftiga mot vatten, solljus och rengöring, vilket gör dem återanvändbara. De kommer att tjäna dig i många år.

Odla plantor som en proffs - beställ såbäddar till ett rimligt pris med prisvärd hemleverans. Så frön och njut av resultaten i form av robusta, friska plantor. Du kommer att lyckas med oss!

57.35 kr
57.35 kr
57.35 kr
94.65 kr
142.68 kr