Posude za sadnju i saksije

Jeste li na svoj popis za kupovinu uključili ladice za sadnju i saksije? Ne zaboravite ih dodati u svoju košaricu! Posude za sadnju i saksije dostupne u našoj trgovini nesumnjivo su najbolji spremnici za uzgoj sadnica. Možete ih koristiti u mini staklenicima, na pećnicama i kod kuće, jer su funkcionalni, izdržljivi, lagani i jednostavni za upotrebu. Prelistajte našu ponudu i uvjerite se da ih vrijedi imati kod kuće!

Posude za sadnju i saksije mogu se razlikovati u broju ćelije, dubini i širini. Kakvu biste ladicu za sjeme izabrali? Ovisi koliko sadnica želite uzgajati. Bavite li se matematikom - posuda za sjeme, vrtić za stabljike, umetak s 54 komore omogućit će uzgoj 54 sadnica. U našoj trgovini također ćete pronaći posude za sjeme sa 66 ili 104 komore. Ako se pripremate za proizvodnju većeg broja sadnica, naručite tepsiju s 160 ili čak 252 ćelije. Ovaj spremnik pružit će vam puno prostora za sjeme, a mlade biljke će biti odvojene od samog početka. To im daje dovoljno prostora za razvoj jakih korijena i stabljika suprotno gustom krmaču u velikoj balkonskoj kutiji. Korijenje pojedinih biljaka neće se zaplesti i stoga olakšava izbacivanje i ograničava broj oštećenih biljaka. Posude za sadnju i saksije nude ugodno, prikladno, ekonomično rješenje koje vam omogućuje uštedu prostora i korištenje na najučinkovitiji način. Posude za sjeme i posude za vrtić ponuđene u našoj vrtnoj trgovini izrađene su od izdržljive, guste plastike vrhunske kvalitete. Mogu se lako pomicati, otporne su na vodu, sunčevu svjetlost i čišćenje, što ih čini višekratnim za uporabu. Služit će vam godinama.

Uzgajajte sadnice poput narudžbina za sijanje po povoljnim cijenama uz pristupačnu kućnu dostavu. Sjejte sjeme i uživajte u rezultatima u obliku čvrstih, zdravih sadnica. Uspjet ćete s nama!