Såingskuffer og gryte potter

Har du inkludert såbrett og plantepotter på handlelisten din? Ikke glem å legge dem i handlekurven din! Såbrett og plantepotter som er tilgjengelige i vår butikk, er sannsynligvis de beste beholderne for å dyrke frøplanter. Du kan bruke dem i mini-veksthus, på varmeløkker og hjemme, fordi de er funksjonelle, holdbare, lette og enkle å bruke. Bla gjennom vårt utvalg for å overbevise deg om at de er et verdifullt tillegg til ditt hageutstyr!

Såbrett og plantepotter kan variere i antall celler, dybde og bredde. Hvilken type såbrett bør du velge? Det avhenger av hvor mange frøplanter du vil dyrke. Gjør matte - et såbrett eller en plantepotteinnsats med 54 kammer vil tillate deg å dyrke 54 frøplanter. Du vil også finne såbrett med 66 eller 104 kammer i vår butikk. Hvis du planlegger å produsere et større antall frøplanter, vurder å bestille et såbrett med 160 eller til og med 252 celler. Denne beholderen vil gi rikelig med plass til frø, og unge planter vil være separert fra starten. Dette gir dem nok plass til å utvikle sterke røtter og stengler, i motsetning til tett såing i en stor balkongkasse. Røttene til individuelle planter vil ikke flette seg sammen, noe som gjør det lettere for deg å plante dem om og redusere risikoen for skade. Såbrett og plantepotter tilbyr en komfortabel, praktisk og kostnadseffektiv løsning som lar deg spare plass og bruke den mest effektivt. Såbrett og plantepotter som tilbys i vår hagebutikk, er laget av holdbar, tykk plast av høy kvalitet. De kan enkelt flyttes og er motstandsdyktige mot vann, sollys og rengjøring, noe som gjør dem gjenbrukbare. De vil tjene deg i mange år.

Dyrk frøplanter som en proff - bestill såbrett til en rimelig pris med rimelig hjemlevering. Så frø og nyt resultatene i form av robuste, sunne frøplanter. Du vil lykkes med oss!

55.71 kr
55.71 kr