Посуде за сејање и саксије

Да ли сте на листу за куповину укључили посуде за сејање и саксије? Не заборавите да их додате у своју корпу! Посуде за садњу и саксије на располагању у нашој продавници су вјероватно најбољи контејнери за узгој садница. Можете их користити у мини пластеницима, на гребенима и код куће, јер су функционални, издржљиви, лагани и једноставни за употребу. Прелистајте нашу понуду и увјерите се да их вриједи имати код куће!

Посуде за сејање и саксије могу се разликовати у броју ћелије, дубини и ширини. Какву тепсију за сејање треба да изаберете? Зависи колико садница желите да узгајате. Бавите се математиком - посуда за семе, вртић за јабуке, уметак са 54 коморе омогућава вам да узгајате 54 саднице. У нашој продавници ћете такође наћи посуде за сејање са 66 или 104 коморе. Ако се припремате за производњу већег броја садница, наручите сетву са 160 или чак 252 ћелије. Овај контејнер ће вам пружити пуно простора за семе и младе биљке ће бити одвојене од самог почетка. То им даје довољно простора за развој јаких корења и стабљика супротно густом крмачу у великој балконској кутији. Корени појединих биљака неће се заплести и стога олакшавају избацивање и ограничавају број оштећених биљака. Посуде за сејање и саксије нуде угодно, прикладно, економично решење које вам омогућава да уштедите простор и да га користите на најефикаснији начин. Посуде за сејање и саксије за јабуке које се нуде у нашој вртној продавници израђене су од издржљиве, густе пластике врхунског квалитета. Могу се лако померати, отпорне су на воду, сунчеву светлост и чишћење, због чега се могу поново користити. Служиће вам годинама.

Узгајајте саднице попут наруџбина за сетву по повољној цени уз приступачну кућну доставу. Сијејте сјеме и уживајте у резултатима у облику чврстих, здравих садница. Успећеш с нама!