Dulang pembenihan dan periuk penyu

Adakah anda termasuk dulang pembiakan dan periuk pembibitan di senarai beli-belah anda? Jangan lupa tambahkan mereka ke keranjang anda! Bubur pembenihan dan periuk nurseri yang terdapat di kedai kami adalah bekas yang boleh dikatakan paling baik untuk anak benih yang semakin meningkat. Anda boleh menggunakannya di rumah hijau mini, di tempat berjemur dan di rumah, kerana ia berfungsi, tahan lama, ringan dan mudah digunakan. Semak imbas tawaran kami untuk meyakinkan diri anda bahawa ia layak mendapatnya di rumah!

Dulang pembenihan dan periuk nurseri boleh berbeza dalam nombor sel, kedalaman dan lebar. Apa jenis dulang pilihan yang perlu anda pilih? Ia bergantung kepada berapa banyak benih yang anda ingin berkembang. Adakah matematik anda - dulang Seed, periuk semaian, masukkan dengan 54 bilik akan membolehkan anda menanam 54 anak benih. Anda juga akan mendapati dulang pembenihan dengan 66 atau 104 kamar di kedai kami. Sekiranya anda mempersiapkan untuk menghasilkan bilangan anak benih yang lebih besar, perintah dulang benih dengan 160 atau lebih 252 sel. Bekas ini akan memberi anda ruang yang banyak untuk benih dan tumbuhan muda akan dipisahkan dari awal. Ini memberikan mereka ruang yang mencukupi untuk membina akar dan tangkai yang kuat yang bertentangan dengan penebalan tebal dalam kotak balkoni yang besar. Akar tumbuhan tunggal tidak akan mengikat dan oleh itu memudahkan penebangan dan mengehadkan jumlah tumbuhan yang rosak. Dulang pembenihan dan periuk semaian menawarkan penyelesaian yang selesa, mudah, kos efektif yang membolehkan anda menjimatkan ruang dan menggunakannya dengan cara yang paling berkesan. Dulang pembiakan dan periuk nurseri yang ditawarkan di kedai taman kami telah dihasilkan daripada plastik berkualiti tahan lama yang tebal. Mereka boleh dengan mudah dipindahkan, tahan air, cahaya matahari dan pembersihan, apa yang boleh diguna semula. Mereka akan melayani anda selama bertahun-tahun.

Tumbuh benih seperti dulang benih pro - order pada harga yang berpatutan dengan penghantaran rumah yang berpatutan. Sapu benih dan nikmati hasilnya dalam bentuk benih yang kukuh dan sihat. Anda akan berjaya dengan kami!

RM22.94
RM57.64