• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Csíráztató tálcák

Magában foglalta a tálcákat és az óvodai edényeket a bevásárló listán? Ne felejtsük el hozzáadni a kosárba! A boltban elérhető vetéstálcák és cserepes edények vitathatatlanul legjobb tartályok a palánták termesztéséhez. Használhatja őket mini üvegházakban, melegágyakon és otthon, mivel funkcionálisak, tartósak, könnyűek és könnyen kezelhetők. Böngésszen kínálatunk között, hogy meggyőzze magát arról, hogy érdemes otthon tartani őket!

A vetõtálcák és az óvodai edények különbözhetnek a sejtek számában, mélységében és szélességében. Milyen vetőtálcát válasszon? Attól függ, hogy hány palántát szeretne termeszteni. Végezze el matematikáját - a vetőmagtálca, az óvodás edény, az 54 kamrás betéttel lehetővé teszi, hogy 54 palántát neveljen. Boltunkban 66 vagy 104 kamrás vetőtálcákat is talál. Ha nagyobb számú palántát termeszt, akkor rendeljen vetéstálcát 160 vagy akár 252 cellával. Ez a tartály rengeteg helyet fog biztosítani a magvak számára, és a fiatal növényeket a kezdetektől elkülönítik. Ez elegendő helyet biztosít számukra az erős gyökerek és szárok kialakulásához, szemben a nagy erkélydobozban lévő sűrű kocával. Az egyes növények gyökerei nem fognak bele, ezért megkönnyítik a szúrásüket, és korlátozzák a sérült növények számát. A vetőtálcák és az óvodai edények kényelmes, kényelmes, költséghatékony megoldást kínálnak, amely lehetővé teszi helymegtakarítást és a leghatékonyabb felhasználást. A kerti áruházban kínált vetõtálcák és cserepes edények tartós, vastag, kiváló minõségû müanyagból készültek. Könnyen mozgathatók, ellenállnak a víznek, a napfénynek és a tisztításnak, ami az újrahasznosíthatóvá teszi. Évekig fogják szolgálni.

Növelje a palántákat úgy, mint egy előre megrendelhető vetőállatállat elfogadható áron, megfizethető házhoz szállítás mellett. Vetjen magvakat, és élvezze az eredményeket erős, egészséges palánták formájában. Sikeres lesz velünk!