• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Csíráztató tálcák

Felvetted a vetőedényeket és az ültetőedényeket a bevásárlólistájára? Ne felejtse el hozzáadni őket a kosarához! Az üzletünkben kapható vetőedények és ültetőedények valószínűleg a legjobb tartályok a palánták termesztéséhez. Használhatja őket mini üvegházakban, melegágyakon és otthon is, mivel funkcionálisak, strapabíróak, könnyűek és könnyen használhatók. Nézze meg választékunkat, hogy meggyőződjön róla, hogy értékes kiegészítése a kertészeti felszerelésének!

A vetőedények és ültetőedények eltérhetnek a cellaszám, a mélység és a szélesség tekintetében. Milyen típusú vetőedényt kell választania? Attól függ, hány palántát szeretne termeszteni. Számoljon - egy vetőedény vagy ültetőedény betét 54 cellával lehetővé teszi 54 palánta termesztését. Az üzletünkben található vetőedényekben továbbá 66 vagy 104 cellás változatokat is talál. Ha több palántát tervez termeszteni, fontolja meg egy 160 vagy akár 252 cellás vetőedény megrendelését. Ez a tartály elegendő helyet biztosít a magoknak, és a fiatal növények az elejétől kezdve szét vannak választva. Ez elegendő helyet biztosít számukra a erős gyökerek és szárak kifejlesztéséhez, ellentétben a nagy erkélyládában sűrű vetésű növényekkel. Az egyes növények gyökerei nem fonódnak össze, így könnyebb átültetni őket, és csökkenti a károsodás kockázatát. A vetőedények és ültetőedények kényelmes, praktikus és költséghatékony megoldást kínálnak, amely lehetővé teszi a hely megtakarítását és a leghatékonyabb használatát. Az üzletünkben kapható vetőedények és ültetőedények strapabíró, vastag minőségi műanyagból készültek. Könnyen mozgathatók és ellenállnak a víznek, a napsütésnek és a tisztításnak, ami újrahasználhatóvá teszi őket. Éveken át szolgálnak Önnek.

Termesztse a palántákat profi módon - rendeljen vetőedényeket elérhető áron, kedvező házhozszállítással. Vetésse el a magokat, és élvezze az eredményeket erős, egészséges palánták formájában. Velünk sikerülni fog!