• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena kumaric

V naši trgovini boste našli semena številnih poljskih in rastlinskih sort kumar. Razlikujejo se po obliki sadja, vegetaciji in namenu uporabe.

"Polan", "Tytus" in "Julian F1" sort kumar so odlične za preseševe. Prva in tretja sorta sta opremljeni tudi za dekapiranje, medtem ko je „Tytus“ tip kumarice. Če ne posedujete vrta, izberite seme kumarice, ki se lahko goji v posodah. Salata sorte „kitajski slangen“ priporočamo predvsem za pridelavo pod kritino. Proizvaja zelo dolg, okusen plod. Preverite sorto „Tessa“ s krajšimi kumaricami s svetlečo kožo. Biološko razgradljiv trak iz folij, obogaten z gnojilom, bi bila odlična priložnost za manj izkušene vrtnarje. Na ta način ponujamo več sort, med katerimi sta »Polan« in »Forum«. Če iščete kumare, ki niso le okusne, ampak bodo krasile tudi vaš vrt, izberite limonovo kumare z odličnim sadjem. Naše seme boste našli v naši trgovini. Kiwano, okrasna kumara, bi prav tako lahko pritegnila vašo pozornost. To bo okrasilo meje, medtem ko je pridelano sadje, ki bi lahko bilo rumeno, zeleno ali oranžno in pokrito z konicami, zadovoljilo naše oči v notranjosti.

Vse seme kumaric, ki jih ponujamo v naši vrtni trgovini, so najvišje kakovosti, saj izvirajo iz preverjenih virov. Zagotavlja bogate in kakovostne pridelke, pod pogojem, da se ohranijo ustrezni pogoji pridelave.

1.60 2.46
Promocija se konča
-35%
1.97 3.03
Promocija se konča
2.34 3.60
Promocija se konča
-35%
2.36 3.63
Promocija se konča
2.45 3.76
Promocija se konča
-35%
2.66 4.09
Promocija se konča
2.70 4.15
Promocija se konča
2.81 4.32
Promocija se konča