• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Nakupovalne torbe

Uporaba večkratnih nakupovalnih vrečk je temelj ekološkega življenjskega sloga. Poslovite se od enkratnih plastičnih vrečk, ki se hitro obrabijo in postanejo nevarni odpadki že po eni sami uporabi. Raziščite naš eleganten izbor nakupovalnih vrečk, ki so na voljo v različnih vzorcih in velikostih, ki jih trenutno imamo na zalogi! Izberite svojo najljubšo že danes in prispevajte k zelenemu planetu.

Popolna nakupovalna vrečka je prostorna, vzdržljiva in enostavna za nošenje. Če iščete vrečko, ki lahko prenese večdnevno zalogo živil, razmislite o nakupovalnih vrečkah Big Kostka (55 x 40 x 30 cm) in Bonjour (45 x 40 x 18 cm), ki so na voljo v naši trgovini po konkurenčnih cenah. Ne spreglejte naših manjših, a prav tako robustnih možnosti, kot so nakupovalne vrečke Marine (26 x 26 x 12 cm) in White Herbs (34 x 36 x 22 cm). Raziskujte druge vzorce, kot so Zebra Črte, Metulji, Ljubki Kužki, Pravljično Drevo in osupljiva serija Evropskih Potovanj z motivi Londona, Rima in Amsterdama. Vsi omenjeni modeli so narejeni iz polipropilena, materiala, ki je znan po odpornosti proti vodi, trganju, cefranju in lomljenju pod težkimi bremeni.

Za tiste, ki dajejo prednost naravnim tkaninam, imamo unikatne modele, ki se lahko zložijo in enostavno nosijo v nahrbtniku ali žepu. Razmislite o zložljivi nakupovalni vrečki (43 x 42 cm) s čudovitim motivom pande, ki se lahko kompaktno shrani v obliki tega ljubkega živali, ali izberite večjo velikost (42 x 60 cm) z klasičnimi vzorci, kot so pesje zobe, makove rože ali tisk časopisov. Če ste nagnjeni k modernemu oblikovanju, je naša najbolj trendovska možnost Lily, elastična in trpežna vrečka velikosti 16 cm, na voljo v pastelnih ali živih, svetlih barvah, kot so fuksija, svetla borovnica, koralno rdeča, apno zelena, meta zelena in antično roza. Na voljo so tudi večje velikosti, 20 in 30 cm.

Vzemite si trenutek, preglejte našo ponudbo, izberite in izkoristite našo priročno storitev dostave na dom!

Vabimo vas, da z naročanjem iz naše ponudbe ekoloških nakupovalnih vrečk sprejmete trajnostni korak. Vsak model v naši trgovini ni le vzdržljiv in dobro izdelan, ampak tudi okrašen z trendovskimi vzorci in razumno cenovno ugoden. Imeti več kot eno pomeni, da nikoli več ne boste morali računati na enkratne plastične vrečke. Pridružite se nam pri okoljsko zavestni izbiri - to preprosto ima smisel!